- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Çiğ köfte
Bana en yakın olan Tatlıses Çiğ köfte'den söyledim
Lezizdi
Lezizdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şubesi var mıdır bilmem ama caddebostnda birde fenerin stadının alt yolunda Gakkoş usta var - müthiştir.Çiğ köfte
Lezizdi
Validenin GÜN ünden kalanları mı yedinkarışık kızartma, ekmek, tavuk sote, patlıcan musakka, mercimek köftesi, sigara böreği, kabak mücver, zeytinyağlı dolma biber, gazoz, cacık, dondurma
sirkeli cips ve bira kombinasyonunu takdir ederim - bir başkadır.Amsterdam tuborg mix
Lays sirkeli
Çubuk kraker - tabii ki Eti
Öğütücü kuvvetler komutanlığından görev emri çıkınca başka seçenek kalmıyor.Validenin GÜN ünden kalanları mı yedin
Bizde inşaatta gazete kağıdının üstüne kurulan sofralar gibi paylaşalım vaybeMillet neler yiyor be arkadaş
En lezzetlisiBizde inşaatta gazete kağıdının üstüne kurulan sofralar gibi paylaşalım vaybe
Birazda kıyma koklatsan reis acayip birşey oluyorSopranos izliyordum canım çekti
Kendime soğan, domates ve biber soslu enfes bir makarna yaptım
Senin isme noldu yav3.5 haftadır tekrar spor yapıyorum 3.5 haftadır pilav ve tavuk yiyorum artık yerken migdem bulanıyor ama yapacak bisey yok