Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

domuz eti yemiyoruz
dana bacon duymadın mı hiç ? benzer efekt. ki ben baya baya dana jambon kullanıyorum yaparken ayrıda.

dipnot: ayrım yapmam - almanyaya gittiğimde bir iki kere denedim - aşırı yağlı ve tuzlu geldi. şarküteri olayı lezzetli ama baya yağlı.

en iyi sucuk markasi sence ne
kayseride bir yerden gelmişti aileden birine - mükemmeldi.

onun dışında bizim buralarda nezih şarküterinin baharatlı sucuğunu tek geçerim.

bir italyan şarküteriden denediğimiz GEYİK ducuğuda n'fes idi.

kayseride bir yerden gelmişti aileden birine - mükemmeldi.

onun dışında bizim buralarda nezih şarküterinin baharatlı sucuğunu tek geçerim.

bir italyan şarküteriden denediğimiz GEYİK ducuğuda n'fes idi.

kargo yapiyorlarmi?

bizim oralarda butun sucuklar bok gibi, hepsi market sucugu ve kasap sucugu yag var icinde bol

dışarıdan yemek yemeği bıraktım
maliyet düşürücem diye bok gibi malzeme
hamur gramajnı bile düşürüp zar gibi yapıyorlar artık hatta normalde ince severim.

geçiniz.

dogru walla

istanbula geldim zaman sadece maydonozdan siparkis ediyom

gayet doyurucu ve fiyat da iyi

agababa restoran super ama

en iyi f/p fastfood ne sana gore
şu an fiyatlamalar alakasız ve rezil olduğu için zor soru.

o kadar dışardan yemedim pandemiden beri ama son 5 ayda 2 yerim var , 1 i maydanoz zaten, diğeri burgerci bitane - bi marmais büfenin içinde kendine ızgara açmış , farklı isimde satıyor - baya f/p

normalde sokak yemeği olması lazımken misal asya kafasında, burda ooo uzakdoğu diye 500 liralara noodle satıyorlar misal - kafayı yemişler.

genelde ama vapur iskeleleine yakın olan kulübe büfeler candır.

ev olarak sorsan - yapıştır makarna gitsin en ucuz öğün derim. basit malzemeyle çok iyi sos yapabiliyorsun kolayca.

izmirli olsam kumrucularda satılan kızarmış kaşarlı çizburger diyebilirdim ama yıllar oldu gitmedim yemedim.

şu an fiyatlamalar alakasız ve rezil olduğu için zor soru.

o kadar dışardan yemedim pandemiden beri ama son 5 ayda 2 yerim var , 1 i maydanoz zaten, diğeri burgerci bitane - bi marmais büfenin içinde kendine ızgara açmış , farklı isimde satıyor - baya f/p

normalde sokak yemeği olması lazımken misal asya kafasında, burda ooo uzakdoğu diye 500 liralara noodle satıyorlar misal - kafayı yemişler.

genelde ama vapur iskeleleine yakın olan kulübe büfeler candır.

ev olarak sorsan - yapıştır makarna gitsin en ucuz öğün derim. basit malzemeyle çok iyi sos yapabiliyorsun kolayca.

izmirli olsam kumrucularda satılan kızarmış kaşarlı çizburger diyebilirdim ama yıllar oldu gitmedim yemedim.

dogru diyon heis, eskiden cok guzel fiyatlarla karnina doyabiliryodun

simdi inanilmaz pahali oldu,

makarna delisiyim bu arada, her turlusune yerim bide her gun

izmir kumrular cok guzel fp urunu

Geri
Üst Alt