Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

simdi ,sevgili aziz , bir aciklama yapmak gerekir-
her ne kadar latife yapsan da :hat: ;

@Kolpa Kemal Kürek ile parfum basligindan bir muhabbet mevcut . ara ara o baslik icerisin de kendisi ust segment kullanim tecrubesi
oldugunu hatirladigim dan , yanit da o donemler verdigimden,

icinde bulundugumuz yeme icme basliginda ^ustteki mesajimda
dedigim - > viski, brandy ,elma durumunun parfum olarak sentezlenmesi durumunu surpriz buldugumu ,ancak olumlu anlamda hosuma gittigini belirttim . sevgili @Sadri Baykam 'in mesajina yanitta kemal'i tag ile haberdar etmem , ^parfum ^basligindaki mesajlasma ve konuya yakin ilgisi ile alakalidir. :hat: .
onur'un o ^baslikta mesaji var mi tam emin degilim :p ,ilgisini cekiyorsa, parfum basligina da bekleriz .:hat:

saygi ve selamlar .
Suatım misvak kokulum ben @Onur Adıbelli yi muhabbetten kusur kalmasın bir yerleri şişmesin diye ekledim👀😍 + @Hayri Cund

@Kolpa Kemal Kürek ile parfum basligindan bir muhabbet mevcut . ara ara o baslik icerisin de kendisi ust segment kullanim tecrubesi

dedigim - > viski, brandy ,elma durumunun parfum olarak sentezlenmesi durumunu surpriz buldugumu ,ancak olumlu anlamda hosuma gittigini belirttim . sevgili @Sadri Baykam 'in mesajina yanitta kemal'i tag ile haberdar etmem , ^parfum ^basligindaki mesajlasma ve konuya yakin ilgisi ile alakalidir ,ayni sey sevgili hayri icin de gecerli . :hat: .

onur'un o ^baslikta mesaji var mi tam emin degilim :p ,ilgisini cekiyorsa, parfum basligina da bekleriz .:hat:

saygi ve selamlar .
Whiskey ve Parfüm demişken aklıma Nishane Nefs geldi ağabey. Konuyla pek alakası yok ama konuları birleştirdim. Geçenlerde bir fıs deneme fırsatım oldu ama güzel olmasına rağmen fiyatı görünce geri adım atmak durumunda kaldım :)

Whiskey ve Parfüm demişken aklıma Nishane Nefs geldi ağabey. Konuyla pek alakası yok ama konuları birleştirdim. Geçenlerde bir fıs deneme fırsatım oldu ama güzel olmasına rağmen ^fiyatı görünce geri adım atmak durumunda kaldım :)
sevgili kemal , bu dedigin guzel klas bir secim .
marka ozelinde favorilerim elbette mevcut.
$ ^dolayli - benim tavsiyem mini set alimi.bulamazsan, 1,5 ml'lik tarzda alip kullanmak .

diger yandan , whiskey ozelinde o baslikta da degindigim , hollanda mense marka nin modeli mukemmel bir urundur. kult olacak bir seviye .
her kullandigimda inanilmaz geri donusler aliyorum nedense. bu benim ilk whiskey bazli parfum denememdi,ciktiginda almistim bayagi oldu . rotasyonlu kullandigim icin koleksiyon dan hatirlamak zor oluyor. misal kahve bazli kokular da hosuma gider. bi ara yazarim.

bir de klasik kilian markasinda var benzer koku , , ismin de brandy olan .

daha da var elbet . diger baslikta bi ara devam ederiz . :hat:

@Aziz Kaan ihtiyar heyetinden oldscholl duz bir kullanicim , futbol disi mesajim pek okunasi degildir diye dusunuyorum . :unsure: .futbol disi oylesine yaziyoruz sinema,dizi,muzik,parfum,yeme icme vs .
sürçülisan olduysa .:hat:

saygi ve selamlar .

Lavabanin altinda 95 numara gögüs ebatlarında bir kavun buldum. Büyük ihtimal peder raki kavun yapmak için oraya zulalalmis ama kokusu cok keskindi, buldum ve onu yiyorum şu an.

OHhhhhhhh miss gibi

dedigim - > viski, brandy ,elma durumunun parfum olarak sentezlenmesi durumunu surpriz buldugumu ,ancak olumlu anlamda hosuma gittigini belirttim . sevgili @Sadri Baykam 'in mesajina yanitta kemal'i tag ile haberdar etmem , ^parfum ^basligindaki mesajlasma ve konuya yakin ilgisi ile alakalidir ,ayni sey sevgili hayri icin de gecerli . :hat: .

saygi ve selamlar .
Parfüme çok fazla para verecek ekonomik özgürlüğe henüz kavuşamadım abi. :D
Bütçemle en fazla Bargello alabiliyorum. :D
Şaka bir yana (çok da şaka değildi ama neyse :D), parfümde woody seviyorum genelde.

$ ^dolayli - benim tavsiyem mini set alimi.bulamazsan, 1,5 ml'lik tarzda alip kullanmak .

diger yandan , whiskey ozelinde o baslikta da degindigim , hollanda mense marka nin modeli mukemmel bir urundur. kult olacak bir seviye .
her kullandigimda inanilmaz geri donusler aliyorum nedense. bu benim ilk whiskey bazli parfum denememdi,ciktiginda almistim bayagi oldu . rotasyonlu kullandigim icin koleksiyon dan hatirlamak zor oluyor. misal kahve bazli kokular da hosuma gider. bi ara yazarim.

@Aziz Kaan ihtiyar heyetinden oldscholl duz bir kullanicim , futbol disi mesajim pek okunasi degildir diye dusunuyorum . :unsure: .futbol disi oylesine yaziyoruz sinema,dizi,muzik,parfum,yeme icme vs .

saygi ve selamlar .
Suatım sen harika dolu dolu bir adamsın ve bence yazmalısın. Yazdıkça anlatacağın bir çok şey olduğu o kadar net ve belli ki, orada bir maden var. Üzerine git, bu yolculukta bir kitap net gözüküyor. İşin gücün rast gitsin kardeşim.

Parfüme çok fazla para verecek ekonomik özgürlüğe henüz kavuşamadım abi. :D
Bütçemle en fazla Bargello alabiliyorum. :D
Şaka bir yana (çok da şaka değildi ama neyse :D), parfümde woody seviyorum genelde.
alerji ve diger saglik sorunlari disinda , hayat sartlari/maddi vs ve veya tercih meselesin den bagimsiz ;

kanimca,
koku, parfum kullanimi bi nevi gorunmez hafiza gibi .
kimi zaman , birini , bir yeri vs koku dolayli
hatirlayabiliyor olmak veya oraya hayali de olsa hissettigine isinlanmak gibi gibi sihri de mevcut-nazarimda .

gorece elbette , bazisi dikkat cekmek, iltifat almak veya salt kendi kendini iyi hissetmek icin kullanir veya rutin gunluk is ,okul vs icin duz kullanim . velhasil - kullanimi ucu acik bir derya koku havzasi . :hat:

woody seviyorsun. hmm, en iyisi diger basliga alalim seni onurcum :p @Kolpa Kemal Kürek ,
woody & greeny bir sey olur dersen , ilk aklima gelen ;
lalique encre noir bir dene derim . baska ornekler ve detayi diger baslikta devam ederiz -istersen .

@Aziz Kaan ince dusuncen icin tesekkur ediyorum.
hem yapim geregi , hem de enerjim yok . diyecegim o ki , nacizane benden gecti o isler. gencler kanimca daha iyiler . *forumda sinema bolumunde de ara ara yaziyorum ama pek anlamam .

saygi ve selamlar .

saygi ve selamlar .
Nereden teşrif ediyorsun üstadım, Hollanda'da buldun mu hiç?

sevgili mehmet , hollanda derken,
bahsini ettigim whiskey'li koku -marka dolayli mi ?
o markaya ve modele ilgili baslikta yorum yapmistim yaniilmiyorsam :unsure: .

kahve bazli olani ise hollanda mense degil .

saygi ve selamlar.
Hizlica okudum sadece Hollanda kelimesini görünce sormak istedim, konuyu bilmiyorum.

Geri
Üst Alt