- 20 Haziran 2011
- 57.692
- 63.042
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biskrem
İce tea mango
Tiramisu / kazandibi / dondurmali tel kadayif
Bi alfalık yap birdahaki alışverişte 100 TL fazla at , fazla verdin derlerse , aylık 3000 alışveriş yapıyorum ikramimiz olsun dersinBiraz konu dışı olacak ama 2-3 günde bir sabahları börek, poğaça vs. söylediğim bir işletme var. Yorumlar kısmına baktığımda neredeyse herkese ikramda bulunuyorlar ama ben ayda 2500-3000 lira harcadığım halde bana hiçbir şey ikram etmiyorlar. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Hemşerim memleket nire?
Sistemden ödüyorum maalesef. Ne ise o çıkıyor.Bi alfalık yap birdahaki alışverişte 100 TL fazla at , fazla verdin derlerse , aylık 3000 alışveriş yapıyorum ikramimiz olsun dersin
seni sevmiyor olabilirler renktaşBiraz konu dışı olacak ama 2-3 günde bir sabahları börek, poğaça vs. söylediğim bir işletme var. Yorumlar kısmına baktığımda neredeyse herkese ikramda bulunuyorlar ama ben ayda 2500-3000 lira harcadığım halde bana hiçbir şey ikram etmiyorlar. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
heis bunların arasında bir tek cevizin ne olduğunu bilmem normal mimavi cheese (gorgonzola) + cewiz + kızılcık dolgulu közlenmiş armut
bonded rye
![]()
![]()
Böyle enayi bulmuşlar daha ne. Beni sevmemeleri için sebep göremiyorum.seni sevmiyor olabilirler renktaş
yorumlara yaz sen de bana niye ikram vermiyorsunuz diyeBöyle enayi bulmuşlar daha ne. Beni sevmemeleri için sebep göremiyorum.