Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asiri severim sandvic /durum formatinda schnitzelEkmek arasi Tavuk Schnitzel
Üstüne de marul, dilim domates ve mayonez olacakAsiri severim sandvic /durum formatinda schnitzel
Balli hardal?Üstüne de marul, dilim domates ve mayonez olacak
su ile içiyorum antreman öncesi protein tozunu.Yulafa neler koyuyorsun? Tozu antrenman öncesi mi tüketiyorsun yulafla birlikte mi?
Kaç TL bu tabak.
350 TL hocam ayran hariççKaç TL bu tabak.
Ben en son yediğimde 39 TL'ye mi ne yemiştim.
BayilirimBalli hardal?
Keten tohumu iyi geliyor mu? Sütü kaynatmıyorsun demi?su ile içiyorum antreman öncesi protein tozunu.
yulafıda anteman öncesi 1.5 saat önce yiyorum.
sabahları 1000-1500 arası kalori alıyorum buna yaklaşacak şekilde şu şekil bir tarif hazırlıyorum. Günlük vitaminlerin çoğu bundan gelmiş oluyor.
120 - 130 gr yulaf
300 - 350 ml süt
25 gr fıstık ezmesi
90 - 130 gram muz içine doğruyorum
50 gram çilek
30 gram kaju
20 gr kuru üzüm
1 çay kaşığı tarçın
8 gram keten tohumu ( paketler 8 gramlık 1 paket döküyorum )
Oha.350 TL hocam ayran hariçç
inş Akp düşsün desen daha tutarlı dua olurOha.
Allah yardımcınız olsun.
etinin ince öğütülmüş yulafı var onu al, pişirmeye gerek yok. süt soğuk döküyorum kaynatmaya gerek yok. keten tohumu çeşitlilik olsun dite katıyorum bir de vitamin değerleri yüksek yemiş olayım diye.Keten tohumu iyi geliyor mu? Sütü kaynatmıyorsun demi?
Etinin standart yulafını yiyorum ya ince öğütülmüşü sevmiyorumetinin ince öğütülmüş yulafı var onu al, pişirmeye gerek yok. süt soğuk döküyorum kaynatmaya gerek yok.
ben hep inceyi yedim normalinde kabuk filan çıkıyor dediler direk ince ile başladım, tadıda çok hoşuma gidiyor.Etinin standart yulafını yiyorum ya ince öğütülmüşü sevmiyorum
Nude gelir mi?Sabah rutinimize devam
yulaf, süt, protein tozu
yulafı çerez, meyve, fıstık ezmesi ile çeşitlendiriyorum. tad nirvana besleyicilik perfect.