Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Fındık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelleyi sakatatı severiz, seveni de severiz
söğüş salata dostum sakatat şerefsizliktirKelleyi sakatatı severiz, seveni de severiz
Ayıpsakatat şerefsizliktir
internet kullanma dostum o zamanBu başlık forumdaşlarım yanlış anlamasın ama bence biraz görgüsüzlük başlığı. İnsanların ne yedik ne içtiklerini ulu orta sergilemeleri özellikle bizim kültürümüzde ayıp addedilir. Bulan var bulamayan var diye düşünülür. Başkasıyla paylaşamayacağın, paylaşma imkanın olmadığı bir yiyeceği ifşa etmek en hafif tabirle nezaketsizliktir. Pek tabi sizlerin bu niyeti taşımadığınızı biliyorum, sadece dostça bir hatırlatma yapmak istedim. Fazla duyar kasmış gibi görünmek istemem ama durum budur, takdir sizlerindir.
Galiba haklısın, da en azından senin gibi emekçi ve ezilen hassasiyeti olan birinin hak vermesini beklerdim, üzdüinternet kullanma dostum o zaman
alakası yok telefonu olmayan kullanamayan da var neden kullanıyorsun dostumGaliba haklısın, da en azından senin gibi emekçi ve ezilen hassasiyeti olan birinin hak vermesini beklerdim, üzdü
Tamamdıralakası yok telefonu olmayan kullanamayan da var neden kullanıyorsun dostum
güzel malum partilileri böyle eğiteceğizTamamdır
güzel malum partilileri böyle eğiteceğiz