Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.223
- 101.435
- 5.238
Kıymalı pide yicen mi bugün de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıymalı pide yicen mi bugün de?
Yok bugün yemicem onu , sen gel sana ismarliyayim beraber yiyelimKıymalı pide yicen mi bugün de?
ulan konya 1 saat aslında aklıma girme şimdiYok bugün yemicem onu , sen gel sana ismarliyayim beraber yiyelim

Ayıp ediyon kral , istediğin zaman gel sabahtan akşama kadar ful yemek yiyelimulan konya 1 saat aslında aklıma girme şimdi![]()
sadece konyada mı kalacaksın?Ayıp ediyon kral , istediğin zaman gel sabahtan akşama kadar ful yemek yiyelim
Ulan oğlum bari sadece yazın ya
sırf o görselleri görmek için giriyorum ben konuyaUlan oğlum bari sadece yazın ya
Ayıptır günahtır ya
Canım çekti kardeşim benimsırf o görselleri görmek için giriyorum ben konuya
yenge uğraşmaz mı? Yurt dışında mısın?Canım çekti kardeşim benim
Ağzım sulandı
Böreğin çıtırlığını hayal edip hissedip gerçek olmayan o anı yaşadım
Şekerim düştü bir anda komaya girdim ölümden döndüm
Ve bu börek burada, bulunduğum yerde yok
Benim bu derdime çözüm bul
He ya ailevi sebeplerden dolayı bu gelişimde maalesef çıkamayacam , belki bi Karaman'a babaannemin yanına giderimsadece konyada mı kalacaksın?
Hani TR de şarküterilerde taze yufka vardır ya kiloyla satılır. Sanırım 5 tanesi 1 kilo geliyoryenge uğraşmaz mı? Yurt dışında mısın?
bu yufka ile değil. un ile kendi hamur açarakHani TR de şarküterilerde taze yufka vardır ya kiloyla satılır. Sanırım 5 tanesi 1 kilo geliyor
O bile yok burda. Kıbrıs