- 3 Temmuz 2012
- 138.222
- 87.022
- 5.338
Enteresan gerçekten neden pepsiForum da son zamanlarda çok fazla pepsi pompalaması yapılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan gerçekten neden pepsiForum da son zamanlarda çok fazla pepsi pompalaması yapılıyor.
Coca Cola, Pepsi arası benim Pepsi'yi tercih etme nedenim, Coca Cola'ya göre asiti daha az ve şekeri daha iyi. Herkesin ağız tadı farklı kimine göre tabi ki Coca Cola daha iyi olabilir.Enteresan gerçekten neden pepsi
1 lt pepsi aldım 0 asit hocam actıgımda ses bile gelmediCoca Cola, Pepsi arası benim Pepsi'yi tercih etme nedenim, Coca Cola'ya göre asiti daha az ve şekeri daha iyi. Herkesin ağız tadı farklı kimine göre tabi ki Coca Cola daha iyi olabilir.
Daha önce denemedim, ilk bir bakıp deneyim o zaman. Peki bir de Meysu'dan bahsedince merak ettiğim sen yukarı da Pepsi tercih etmişsin.hocam meysu cola içersen gondereyım yerli markamız @Murat Onder
Pepsi cam olunca dayanamadım hocam yerli milli meysuyu tüketiyorum yoksaDaha önce denemedim, ilk bir bakıp deneyim o zaman. Peki bir de Meysu'dan bahsedince merak ettiğim sen yukarı da Pepsi tercih etmişsin.
Meysu Kayseri markası değil miPepsi cam olunca dayanamadım hocam yerli milli meysuyu tüketiyorum yoksa
evetMeysu Kayseri markası değil mi
Evet dostumBen çocukken Aksaray’da meysu denirdi direkt meyve suyuna, meyve suyu eşittir meysu idi köklü bir marka
Sakin ol ahbap deneyeceğim.
Afiyet olsunÇift Adana dürüm
Tombul Ayran
Allah olmayanlara da versin.
Goy goy bir yana MeySu iyidir