Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu arada hala aynı kalitede mi bilmiyorum ama Kayadibi de güzel bir mekandı Kayseri'de. Kayseri'nin yani memleketimin en sevdiğim yanı fırınları galiba. Çerkes mutfağı da zaten evimden eksik olmuyor malum 
Rotterdam - Kocatepe cami kantininde Cuma gunleri leziz cag kebabimiz mevcuttur
Evet Kayadibi çok otantik bir mekan neden bilmiyorum ama eskilerde çok giderdik uzun zamandır gitmedim@Kubat Tokmakçı Muhteşem bir insanla tanışmışsınız. Saygılar
@Enes Dalmış Benim birkaç arkadaşım da sırf Aspava için geliyordu pandemi öncesiBu arada hala aynı kalitede mi bilmiyorum ama Kayadibi de güzel bir mekandı Kayseri'de. Kayseri'nin yani memleketimin en sevdiğim yanı fırınları galiba. Çerkes mutfağı da zaten evimden eksik olmuyor malum
![]()
Ben esnaf lokantaları daha çok seviyorum , Türkiye'ye gidince lüks yerler yerine esnaf lokantaları köy lokantaları tercih ederim genelde.
batmanı da dolduralım lütfenRulo Lezzetler- Kadikoy
Harika vejetaryan dürüm yapiyorlar. Vejetaryan degilim ama istanbula her geldigimde ugruyorum mutlaka.
Rulo Lezzetler- Kadikoy
Harika vejetaryan dürüm yapiyorlar. Vejetaryan degilim ama istanbula her geldigimde ugruyorum mutlaka.
ENFES GOZUKUYOR
Yemeyi seviyom napiim
adana için mi yeşil kapı rtaş mersinde mi yoksa mekanBatman için Buket lahmacun, en döner için çömçe, Mehmet ustada kuşbaşı.
Mersin için Hatay restaurant.
Adana yeşil kapı