Üyelerimizin Önerdiği Restoranlar ve Tadı Damaklarında Kalan Yemekleri

guzel luks meyhane onerisi war mi admirim
Lükslüğüne çok birşey diyemem ama Asmalı’daki Cavitle Piraye ünlüdür

Samatya, Yedikule taraflarında da salaş iyi mekanlar vardı

Bir de Validebağ balıkçısı var koşuyolunda, mezeleri vs ünlü

Ekmek arası tavuk döner > ekmek arasi et döner

Bu arada imo

@Batıkan Kanarya Alman dönerinin bayağı bir detayı var. Türkiye’de şeklen Alman dönerine benzetmeye çalışan işletmeler olsa da Avrupa’daki iyi dönercilerde uygulanan reçeteyle bayağı farklılıkları var

@Keramettin TANRIVERDİ dediğin des haus adlı mekana baktım şimdi fotoğraflarda, şeklen Alman dönerine benzetseler de içeriği farklı gibi ekmeğin içindekileri inceleyebildiğim kadarıyla. Muhtemelen denersen Avrupa’daki ile alakası yok dersin, haber et yine de denersen

@Batıkan Kanarya Alman dönerinin bayağı bir detayı var. Türkiye’de şeklen Alman dönerine benzetmeye çalışan işletmeler olsa da Avrupa’daki iyi dönercilerde uygulanan reçeteyle bayağı farklılıkları var

@Keramettin TANRIVERDİ dediğin des haus adlı mekana baktım şimdi fotoğraflarda, şeklen Alman dönerine benzetseler de içeriği farklı gibi ekmeğin içindekileri inceleyebildiğim kadarıyla. Muhtemelen denersen Avrupa’daki ile alakası yok dersin, haber et yine de denersen
Ekmeği de kötü görünüyor des hausun. Hakikisinin ekmeği çok güzel

Bunlar bir zincirmiş Türkiye’ye mi ne gelmişler, arkadaş söylemişti

Başka var mı diye baktım Schönster varmış Cadde’de, gariptir hiç denk gelmedim.

Ben Alman dönerini aşırı sevmiyorum zaten ya, aramam yani, yurtdışına gidince yiyorum. TRdeki dönerleri değişmem.

Ekmeği de kötü görünüyor des hausun. Hakikisinin ekmeği çok güzel

Bu Alman döneri mevzusunun öyle incelikleri var ki direkt ekmeğin içindeki malzemelere bakınca anlıyorum. Bazı lezzet detayları var, içine envai çeşit sebze artı peynir ekleyince alman döneri olmuyor. Hatta peynir falan şart değil. Viyana’da hatırlamıyorum peynir koyan mesela. Sonradan mı çıktı nedir anlamadım. Ekmekten, sosa ve içindeki sebzelere kadar bazı reçeteler var ama uygulamıyorlar belki de bilmiyorlar. Yani ekmeğin içinde salatalık, peynir, sos, döner koyunca Alman döneri olmuyor şeklen andırsa da

Geri
Üst Alt