Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 78.022
- 87.906
- 5.003
Yok lan ben hep İnci Pide diyordum. Yalanına gireyim.Cantık için beni acı dayıya yolladın şimdi inci pide diyorsun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok lan ben hep İnci Pide diyordum. Yalanına gireyim.Cantık için beni acı dayıya yolladın şimdi inci pide diyorsun!
Böyle bir lezzet burda yoksa yere batsın milyonluk şehirAlman döneri mi İstanbul’da?
Ben senden gördüm de gittim haritada kaydettim. Gerçi ben hep aynalı çarşıdakinde sıraya girip saatlerce bekleyip yiyorum.Yok lan ben hep İnci Pide diyordum. Yalanına gireyim.
Kadıköy ve Beşiktaş’ta haus des varBöyle bir lezzet burda yoksa yere batsın milyonluk şehir
Kadıköyde varsa bana da denemek düşerKadıköy ve Beşiktaş’ta haus des var
Denemedim ama hiç
guzel luks meyhane onerisi war mi admirimKadıköy ve Beşiktaş’ta haus des var
Denemedim ama hiç
Lezzet rotasıOrdan da Antephan’a geçilip künefe yemeyi de ihmal etmeyin yazsaydın.
Lükslüğüne çok birşey diyemem ama Asmalı’daki Cavitle Piraye ünlüdürguzel luks meyhane onerisi war mi admirim
haus des döners cöp yaw, tr de bulamassin buranin dönerini, viyana da ferhata mi gittin?Kadıköyde varsa bana da denemek düşer
ferhat değildi de unuttum adını. anlık haritadan bulup gitmiştim. ferhata da gidecektim de biraz da yerel lezzetler deneyeyim dedim.haus des döners cöp yaw, tr de bulamassin buranin dönerini, viyana da ferhata mi gittin?
Ekmeği de kötü görünüyor des hausun. Hakikisinin ekmeği çok güzel@Batıkan Kanarya Alman dönerinin bayağı bir detayı var. Türkiye’de şeklen Alman dönerine benzetmeye çalışan işletmeler olsa da Avrupa’daki iyi dönercilerde uygulanan reçeteyle bayağı farklılıkları var
@Keramettin TANRIVERDİ dediğin des haus adlı mekana baktım şimdi fotoğraflarda, şeklen Alman dönerine benzetseler de içeriği farklı gibi ekmeğin içindekileri inceleyebildiğim kadarıyla. Muhtemelen denersen Avrupa’daki ile alakası yok dersin, haber et yine de denersen
Bunlar bir zincirmiş Türkiye’ye mi ne gelmişler, arkadaş söylemişti@Batıkan Kanarya Alman dönerinin bayağı bir detayı var. Türkiye’de şeklen Alman dönerine benzetmeye çalışan işletmeler olsa da Avrupa’daki iyi dönercilerde uygulanan reçeteyle bayağı farklılıkları var
@Keramettin TANRIVERDİ dediğin des haus adlı mekana baktım şimdi fotoğraflarda, şeklen Alman dönerine benzetseler de içeriği farklı gibi ekmeğin içindekileri inceleyebildiğim kadarıyla. Muhtemelen denersen Avrupa’daki ile alakası yok dersin, haber et yine de denersen
Ekmeği de kötü görünüyor des hausun. Hakikisinin ekmeği çok güzel
almanyaya gelirsen haber et seni en iyi dönercilere götüreyimferhat değildi de unuttum adını. anlık haritadan bulup gitmiştim. ferhata da gidecektim de biraz da yerel lezzetler deneyeyim dedim.
tadı damağımda kaldı meretin