üyelerin yaşadığı en mutlu yıl

11-13 dönemleri üni kaynaklı çok iyiydi ekibimizde müthişdi. neden bilmiyorum ama oynayıp da kazanamayacağımız maç yok gibi hissettiriyordu.

cumartesi pazar sabahı kanal d çocuk kulübü izlediğim zamanlar

Bide şu Demet Akalın'ının heryerde çalan , sevgilimi koluma takarım, abi o senede bayağı güzeldi

Hayatı futbol endeksli biri değilim ama 2000 yılında Uefa falan derken bayağı böyle bulutların üstünde gibiydik. Her şey güzel geliyordu. Sanki her şeyi yapabilecekmişiz gibi bir özgüvenimiz vardı futboldan gelen ve bütün hayatımızı etkileyen. Tabii 15 yaşında ergensin, arkadaşlıkların farklı hayata bakışın farklı. Hayattan umudun var vs.

Benim için bir de şahsi 2016 Yaz'ının bir dönemi diyebilirim. Tabii o sene terör olayları arşa çıkmış, 15 Temmuz falan derken çok acayip günlerden geçtik ama hayatım boyunca hep erişmek istediğim bir noktaya gelmiştim o yüzden bir dönem çok mutluydum.

Ekşi sözlükte 2008 yılı başlığında şöyle bir entry var "tanrıların dünyaya destek olduğu son yıl olabilir" tam olarak böyle hissediyorum o yoldan sonra ne ülke kaldı ne mutluluk.

Geri
Üst Alt