uzaya.gov.tr

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
uzaya gidecek ilk Türk için başvuruların alındığı sitedir.

forumda uzaya göndermek istediginiz üyeleri etiketleyin
45 yaş altı olması gerek cogu forum üyesi eleniyor
ilk etapta 2 kişi seçilip eğitim sonrası ikisinden birisi gidecekmiş.
iki kişi tübitak bünyesinde istihdam edilecek ve 10 (on) yıl mecburi hizmet yükümlülüğüne tabi olacakmış.

uzaya gidecek ilk Türk için başvuruların alındığı sitedir.

forumda uzaya göndermek istediginiz üyeleri etiketleyin
45 yaş altı olması gerek cogu forum üyesi eleniyor
ilk etapta 2 kişi seçilip eğitim sonrası ikisinden birisi gidecekmiş.
iki kişi tübitak bünyesinde istihdam edilecek ve 10 (on) yıl mecburi hizmet yükümlülüğüne tabi olacakmış.

Evde oturduğumuz yerden on yıl maaş alacağız ha atemeye yakın bir yerde oturmak da fayda var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 yıllık lisans eğitimi veren Mühendislik, Tıp, Fen Bilimleri/Temel Bilimler veya Fen Bilimleri/Temel Bilimler alanlarındaki Eğitim fakültelerinden birini bitirmiş olmak,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, anlamak, konuşmak ve yazmak,
  • İngilizce yeterliliğini aşağıdaki sınavların birinden alınan puanla göstermek (Belirtilen sınavlardan alınan puanlarda herhangi bir geçerlilik süresi aranmaz),
Sınav TürüKPDS YDSTOEFL IBTTOEFL CBTTOEFL PBTCPE
Sınav Puanı90101251604B

Evde oturduğumuz yerden on yıl maaş alacağız ha atemeye yakın bir yerde oturmak da fayda var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 yılın sonunda da kim öle kim kala mantığında unuturlarsa ömür boyu maaş mis

Fatih hocam yaşlanmasa gönderelim derdim

• Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 yıllık lisans eğitimi veren Mühendislik, Tıp, Fen Bilimleri/Temel Bilimler veya Fen Bilimleri/Temel Bilimler alanlarındaki Eğitim fakültelerinden birini bitirmiş olmak,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, anlamak, konuşmak ve yazmak,
  • İngilizce yeterliliğini aşağıdaki sınavların birinden alınan puanla göstermek (Belirtilen sınavlardan alınan puanlarda herhangi bir geçerlilik süresi aranmaz),
Sınav TürüKPDS YDSTOEFL IBTTOEFL CBTTOEFL PBTCPE
Sınav Puanı90101251604B
Açıköğretimden bı fen bilimleri diplomasi almam lazim

Geri
Üst Alt