Uzaydaki İlk Lüks Otel | Aurora İstasyonu

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Bir gün içinde 16 kez, gün doğumunu görmek ister misiniz? Yer çekimsiz ortamda 12 günlük uzay tatili.

space-hotel-plans-to-welcome-guests-by-2022-for-astronomical-prices-6-photos-1.jpg

Bu otelde konaklamak için 2022 yılını beklemeniz gerekiyor.

space-hotel-orion-span_dezeen_gif-2.gif

Yeryüzünün 200 mil üzerinde yörüngeye çıkacak olan Aurora İstasyonu, İki mürettebat ve dört misafir ile 6 kişiyi ağırlayacak..

space-hotel-orion-span_dezeen_2364_col_0-1704x959.jpg

Projenin sahibi olan Orion Span tarafından, geziden önce konuklara,Teksas'taki eğitim tesisinde 24 aylık bir eğitim verilecekmiş. "Astronot Sertifikasyon (OSAC)"

space-hotel-orion-span_dezeen_2364_col_2-1704x959.jpg

Orion Span, gelecekte uzaydan daire satmayı da öngörüyor. Seyahate katılım sağlayacak olanlardan, 80.000 dolar iade edilebilir teminatta alacaklarmış.

space-hotel-plans-to-welcome-guests-by-2022-for-astronomical-prices-6-photos-2.jpg

Gelelim bu seyahatin maliyetine, günlüğü 792.000 dolardan 12 günlük konaklamanın toplam bedeli tam 9.5 milyon dolar.

Vaktim oldukça konuya ilaveler yapacağım..

1. kaynak: First space hotel could welcome visitors by 2022 – for an astronomical price
2. kaynak: https://edition.cnn.com/travel/article/aurora-station-luxury-space-hotel/index.html
çeviri : Doruk Ata TANRIVERDİ

Ücretsiz wifi hizmeti de olacakmış.. Youtuberlar için kaçırılmaz fırsat, minimum 20 milyon tık garanti :ka:

Çok zengin olsam böyle bi deneyim için veririm o parayı

Yakinda Konyada kurulan gizli uzay üssümüzden buraya yolculuk yapabilecekmiyiz acaba?

The Passenger'da ki Aurora aklına gelenler beğensin. :D

Geri
Üst Alt