Uzaydan Canlı Yayın

Evet bu son reklamla iyice dellendim. İzlemicem. Zaten bişey yaptıklarıda yok. Adamlar uzaydan canlı yayın yapıyor 2 saattir yok şimdi şilinin üstündeyiz. şimdi güney afrikadayız. ben oturduğum yerden bakıyom zaten o görüntülere. kıps.

türkiye'nin üzerinden geçerken mevcut protesto ve olaylarına yönelik temsili görüntüleri paylaştılar , uzaydan da cenaze töreni konvoyunu gösterdiler.

Tayyip'in bir mitingtek seslenişini de koydular araya , endişe verici gelişmeler oluyor falan dediler..

Şaka lan ..Adamların ne yapsınlar bizim mal gündemimizi..

Uzay'da adam karıncayla deney yapıyor , bakterilerin davranışlarını inceliyor yahu ..

ne kadar hızla ilerlıyor o icat ? bi kaç dk içerisinde kaç ülkenin üzerinden geçti..

Var mı dün gecenin bir videosu? Sabahtan aklımdaydı gece unuttuk tabi izlemeyi.

Tekrarlar:

15 Mart Cumartesi - 22:00 - NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

16 Mart Pazar - 01:00 - NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

Nasıldı ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaslar nasıldı real madrid malaga maçının ikinci yarısı yerine izlemeye değer mi

ızlemeyı cok ıstememe ragmen işim vardı ızleyemedım evde natgeo da yok bugun de ızleyemıyorum youtube da dogru durust vıdeolarda yok resmen bı tarıhı kacırdık yav :S

Normalde uzay istasyonu sürekli alçalıyor bıraksan dünyaya çakılır yer çekiminden dolayı

Yüksek süratle giderek düşme etkisini azaltmışlar.6 ayda bir kapsül gönderip yukarı ittirilerek tekrar yörüngeye girmesi sağlanıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yahu nete dusmedimi bu video. Gene kacirdim sadece tvden izleme zorunlulugumu var?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt