Vakıfbank 3 – 0 Galatasaray Daikin

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Teledünya Süper Kupa Dörtlü Final 1. maçında, İzmir Atatürk Spor Salonu’nda Vakıfbank ile karşılaştı. Takımımız müsabakayı 3-0 kaybetti.

Galatasaray Daikin bu sonuçla dörtlü finaldeki ilk maçından puansız ayrıldı. Takımımız ikinci maçında 12 Nisan 2014 Cumartesi günü (yarın), saat 15.00’da, İzmir Atatürk Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Şu voleybol takımlarımız da Aydın Yılmaz gibi. Her sene başında "Bu sefer olacak, artık patlayacaklar" diyoruz yine aynı sonla bitiyor sezonlar. Bir geliştirin artık hep hüsran hep hüsran..

Futbol ve Basketbol disindaki tüm branslari kapatsak yeridir. Getirisi olmayan bir sürü amatör brans var.

Voleybol'da da zaten 4-5. siralar arasinda gidip geliyoruz yillardir.

Ben amatör branşlar kapatılsın dediğimde basketbolu kastetmemiştim çünkü basketbol branşımız artık bir futbol kadar profesyonel branşımız oldu . Ama Allah rızası için şu voleybol branşını kapatın ya . Voleybolda en son kupayı 1980'lerde almışız . Her sene fenere en az iki maçta 3-0 yenilmekten bıktım . Zaten arada sırada bir de küme düşerek iyice rezil ediyorlar bizi . Onlara vereceğimiz parayı bayan basketbol takımımıza verelim . Tartışmasız son 2-3 yılın amatör branşlardaki en iyi takımı oldu . Paramız yok diye Işıl'ın yanına bir PG alamadık . Şimdi Işıl her maç 40 dakika oynuyor.

fener macindan da puansiz ayriliriz muhtemelen.

Tapatalk

Şu voleybol takımlarımız da Aydın Yılmaz gibi. Her sene başında "Bu sefer olacak, artık patlayacaklar" diyoruz yine aynı sonla bitiyor sezonlar. Bir geliştirin artık hep hüsran hep hüsran..

avrupanın en iyi oyuncularından biri olan montana'yı almıştık sene başı ama sezonu kapattı, normal bu sonuçlar

Barbolini gitmeden başarı beklemeyin buradan. Seneye Neriman'da yok ayrıca.

Futbol ve Basketbol disindaki tüm branslari kapatsak yeridir. Getirisi olmayan bir sürü amatör brans var.

Voleybol'da da zaten 4-5. siralar arasinda gidip geliyoruz yillardir.

Su Sporlarını kalıcı olarak kapatmak olmaz da belli bir süre dondurabiliriz. Voleyebola da gerçekten hiç gerek yok ya..

Ben amatör branşlar kapatılsın dediğimde basketbolu kastetmemiştim çünkü basketbol branşımız artık bir futbol kadar profesyonel branşımız oldu . Ama Allah rızası için şu voleybol branşını kapatın ya . Voleybolda en son kupayı 1980'lerde almışız . Her sene fenere en az iki maçta 3-0 yenilmekten bıktım . Zaten arada sırada bir de küme düşerek iyice rezil ediyorlar bizi . Onlara vereceğimiz parayı bayan basketbol takımımıza verelim . Tartışmasız son 2-3 yılın amatör branşlardaki en iyi takımı oldu . Paramız yok diye Işıl'ın yanına bir PG alamadık . Şimdi Işıl her maç 40 dakika oynuyor.

ne zaman gs küme düştü hatırlmıyorum.ayrıca fb nin voleybol da 3 bizim 7 şampiyonluğumuz var ama eskide kaldı:)

vakıfbankın kızlarını toplayalım ambargo koyalım kupalara voleyboldada başarı görelim lan artık

Geri
Üst Alt