Valbuena: "Seneye Aykut Kocaman varsa ben yokum"

Tamer Tuna

10 Numara!
220520181532174915730_2-41.jpg

Valbuena'dan Aykut Kocaman şartı: O varsa, ben yokum!

Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor;
Valbuena, Aykut Kocaman'ın takımda kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Düzenli ilk 11 başladığı F.Bahçe'de sonradan yedek kulübesine hapsolan ve dış basına verdiği röportajlarda "Neden yedek kaldığımı anlamıyorum. Bunu hocamıza sorun" diyerek serzenişte bulunan Valbuena, gelecek sezon da sarı-lacivertli formayı giymek istiyor ama bir şartla!..​

Fransız futbolcunun yakın çevresi ile yaptığı sohbetlerde Türkiye ve F.Bahçe'yi çok sevdiğini ancak teknik direktör Aykut Kocaman'la anlaşamadığını söylediği belirtildi. Hatta tecrübeli orta sahanın, menajerine de "Burada mutluyum, devam etmek istiyorum ama Aykut hoca kalırsa bana kulüp bul" dediği kaydedildi.​

Mathieu Valbuena, 8 gol, 16 asistle bu sezon Fenerbahçe'ye en çok gol katkısı sağlayan isim oldu.​

Taraftarı alkışlamıştı
Sarı-lacivertli takım ligin son maçını evinde Konyaspor'a karşı oynamış, maç sonu herkes soyunma odasına giderken sahada kalan Valbuena tribünleri alkışlamış, taraftar da aynı şekilde karşılık vermişti.​

'Borcumu ödemek istiyorum'
Uzun sakatlığı nedeniyle beklentileri karşılayamayan Janssen, yeniden F.Bahçe'ye gelebileceğinin sinyalini verdi. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Hollandalı forvetin, gelecek sezon da Türkiye'de olmak istediğini söylediği bildirildi..​

24 yaşındaki golcünün aldığı paranın hakkını veremediğini düşündüğü ve "Kulübüm beni bir kez daha kiralarsa adresim yine burası olacak. Yine gelirsem iyi bir sezon geçirip borcumu ödeyeceğim" dediği ifade edildi.
(Fotomaç)

O zaman seni Çin'e uğurlayalım Valbuena.

O zaman seni Çin'e uğurlayalım Valbuena.
Genleştirilmiş alternatifli versiyonu harbi iyi fikir aa.
Hangisinin daha iyi olduğunu anlamak için Çin e soralım: Eğer ikisinden birisini alacak olsanız kimi alırdınız diye...
Böylece f5 taraftarının tercihi de, val...nın kararı da all in one test edilir..

Güzel salladım akşam akşam. Antu mu bulaştı nedir..

Evet yol verelim.

Sen kim oluyorsun da koskoca sikeci camiasinin efsani ismi 'esofmanli' reyis e atar yapiyorsun lan cuce. Aklini basina al, Alexi yemis adam bu esofmanli :D

Cine, Brezilyaya da yollamaz yemin ediyorum direk Somali liginde bulursun kendini :asd:

Guzel gunler gecirdik senle Valbu ama artik gitme vakti demekki

izleyen var mı?
alak mı?

Sen kim oluyon da aykut hocamiza karsi cikiyon cüce?? Yallah pamuk prensesin yanina.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

sen gidersen haşortman reyiz 60. dakikada kimi oyuna alır...

Geri
Üst Alt