Valencia'da Selçuk İnan Sesleri

hadi hayirlisi dicemde su 1 senedir bunu izleyen hic bi avrupa takimi talip felan olmaz

Biraz daha umudum var Selcuktan. Burak ve Umut giderse düzelebilecegini düsünüyorum Selcukun.

Abi bedavaya aldığımız oyuncuyu 3 e 5 e bakmadan satarsak olur selçuğun yeride doldurulur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

iki sezondur ne oynadiki yedi milyon veriyorlar? Burak'la beraber 7 milyon verseler gene avantajli çikariz.

7 milyona selçuk'un saç bandını alırlar anca.

Yolun acik olsun

Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2

yalan haber doğru olsa süper olurdu sat direk tolgay hakanı paketle hamburg'dan üstüne inleride al yabancı sınırı kalksın

palavra 7milyon teklif etmek istiyorlar öylemi? hele de rezil bir sezon oynadi dönemde

Selçuk, hiçbir zaman yerinin ideal oyuncusu olmadı...En formda haliyle bile kesiciliği, pas trafiğine katkısı, çalımla adam eksiltmesi vasatın üzerine çıkamamıştır...Oynadığı mevkinin gerektirdiği esas meziyetler bunlardır...Defans arkası pas denemeleri ve frikiklerde önemlidir, çokta katkı sağlamıştır ama extradır...Futbolcu, oynadığı mevkinin öncelikli gereklerini hakkıyla yerine getirirse, extra meziyetleri o zaman daha çok anlam kazanır...

Bu minvalde -Hele de iki sezonluk performansıyla ve yaşı da hesaba katıldığında- 7 milyon filan piyango kabilindendir de hiç ihtimal vermiyorum, palavradır...

2-3 ne veriyorlarsa hemen satalım

yerine hakan çalhanoğlu ve tolgay alınmalı

7 veriyorlarsa 15 versinle selçuk + burak yapalım.

bu oyuncular artık enerjik dönemlerini geride bıraktılar.

hakanı alırız bir de yabancı forvet tamamdır.

Geri
Üst Alt