- 18 Temmuz 2009
- 80.659
- 225.077
- 5.093
bu adama hala hiç bir şey olmadı ya ona şaşırıyorum.
18 maç falan cezası var verilmeyen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramon MottaBunlarda bir sol bek vardi brezilyali . Super lige gelmis gecmis en óç topcuydu ismini unuttum antalyaya gitmisti sonra
Menajeri büyük ihtimalle Ahmet'tir reis.Arda Türkiye'ye geri geldiğinde menajeri değişmişti diye hatırlıyom yoksa o da çok fazla ceza almazdı Başakşehir'de oynarken..bu adama hala hiç bir şey olmadı ya ona şaşırıyorum.
1 m euro'ya Boey almıştık keşke bazı zamanlarda Boey gibi risklere girsek Fransa liginden doğru oyuncuyu bulunabilir. Trabzonspor'da bu sene Mendy'i aldı güzel faydalanıyorlar.bu manyağı allahtan almadık
Türkiye'de olsa dün atılmazdı ama Avrupa'da oluncada çat diye 2'nci sarıdan atıyorlar.Geçen sene kayseri deplasmanında adama cinsel organını tutarak gösterdi ödül gibi ceza verdiler, dün adamı boğazladı kırmızı vermediler, bundan sonraki aşaması sahada ilginç şeyler yapabilir nasıl olsa ceza vermiyorlar.
@Sami Karakoç dokunduğu adamı çökertiyor.bu manyağı allahtan almadık
Bana biraz mevzu Ghezzalmış gibi geliyor. Oyun aklı zayıf çünkü zira üst level'a sıçrayamadıysa da bu yüzden. Önündeki adam sürekli değişince bir yapı oturtamadı.
Şenol'da da takıklık var ama bariz, ben olsam önceliğim Saiss ve Rosier olmazdı mesela.
"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri.@Sami Karakoç dokunduğu adamı çökertiyor.
Şunu Barış Savaş atsa şaşırmazdım ulan"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri.
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek. Gelecek zamanın sonlarına doğru bir gün biri çıkıp hakkımda bir şiir yazacak, ben de belki ve ancak o zaman, Kendi Krallığım’da hüküm sürmeye başlayacağım.
Şimanskiyi övsene üstat"Aynalarda gördüğüm suretim, hep ruhumun kollarına sığınırdı. Düşüncelerimde bile olduğum gibi var olabilirdim ancak: zayıf ve beli bükük biri.
Her şeyim çoktan ölmüş bir çocuğun eski fotoğraf albümüne yapıştırılmış, renkli bir prens tipografisini anımsatıyor.
Beni sevmek, bana acımak demek. Gelecek zamanın sonlarına doğru bir gün biri çıkıp hakkımda bir şiir yazacak, ben de belki ve ancak o zaman, Kendi Krallığım’da hüküm sürmeye başlayacağım.