valentin rosier

en son böyle fabri yalaniyordu burada
kainatin en iyi kalecisi ilan edilmisti
bir yandan da muslerayi bol bol itin seyine sokuyorlardi
durumlar ortada
biri tarihlerden silindi, digeri tarih yazmaya devam ediyor

f09e6062a4673ae5360d0d864ca3656c.jpg

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Lazio ilgileniyormuş, yüksek ihtimalle Beşiktaş alamadan İtalya'ya gidecek.

Bayağı iyi oyuncu ben Yedlin'den de aynı performansı bekliyordum ama daha tam göremedik. 3-5-2, 3-4-3 sistemlerinin kanat beki olarak çok daha etkili olur.

GS de oynasaydi yiyecegi sari ve kirmizilardan dolayi her hafta sovulecek bir futbolcu olurdu

Elini okadar acmis kesin ihlal. Birak sariyi serbest vurus bile yok.
Kart sinirinda sanirsam, gelecek hafta Fenere karsi cezali olacakti.

şimdi insanlar yine linç edecek ama yedlin, rosier'den kat kat iyi oyuncu. Atletizm ise kralı var, kariyer,tecrübe farkı tartışılmaz bile

aralarında da sadece 3 yaş var. Yeter ki yedlin için doğru oyun bulunsun

bizim ülkemizde "komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür"

Ben begeniyorum.
BJK Sampiyon olursa bununda payi büyük

Şuna kontakta bulunsun birisi de görsün ebesini, alayı şerefsiz o formayı giyenin.

bizim taraftarin da rakip takim futbolcusu seviciligi bitmedi gitti

şimdi insanlar yine linç edecek ama yedlin, rosier'den kat kat iyi oyuncu. Atletizm ise kralı var, kariyer,tecrübe farkı tartışılmaz bile

rosier bizde yedlin bjkde olsa yedlin dillenirdi

birinde oyunun oyuncuya kattığı değeri görürken diğerinde oyunun oyuncuyu geri götürdüğünü görüyoruz

Hüner Sergen’in.. inanç aşılamış futbolcularına, bu da birliği, özverili oynamayı, kendine dikkat etmeyi, arkadaşının hatasını telafi etmeyi sağlar. İnanç grubu kenetler ve bu kenetlenme ile olumlu enerji oluşur ve o enerji herşeyi onlara hizmetçi eder. Şans dediğiniz şey de budur. O yüzden tek tek topçulara bakmamak gerek.yoksa Bjk topçusu ya yeteneksiz yada müzmin sakattır. Buna rağmen liderler ve farkı açıyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt