Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden öyle mesela ozornla 3 lü oynasak takımın bir çok defosuda ortadan kalkardı beklerin defansif zaafları fazla göze batmazdı orta sahadan bir tane yeteneksiz eksileceği için daha yetenekli bir takım olurduk ilerdede yunusla keremde bitirirdi işiBizden olmaz diyip gönderilenlerle takım kursak şampiyon olacakmışız eldekilerle de küme düşmemeye oynadık.
Konuşulması gereken çok konu var mesela Taylan ve Berkan'dan 1 tık fazla top oynayacak alt yapıdan 1 tane orta saha bulamaz mıydık sonra çocuklar kaçıyor diye suçu onlarda buluyoruz bence teknik adamlarda da suç var Fatih hocada özellikle yeteri kadar kredi vardı Babel, Yedlin, Taylan, Feghouli yerine genç koyup kaybedilse daha fazla kredisi olurdu ama ne yazık ki herkes günü kurtarma peşinde... Şimdi de Torent kendine istatistik kasmaya çalışıyor.Cidden öyle mesela ozornla 3 lü oynasak takımın bir çok defosuda ortadan kalkardı beklerin defansif zaafları fazla göze batmazdı orta sahadan bir tane yeteneksiz eksileceği için daha yetenekli bir takım olurduk ilerdede yunusla keremde bitirirdi işi
Hollanda ligi de aynı.Kötü olduğu gerçeği hala değişmedi belçika liginde harikalar yaratan samatta ve bu sene sözde iyi oynayan freyi gördükten sonra aldatmacası yüksek bir lig olduğuna kesin emin oldum
taylan-berkanla şampiyon olduk ya zaten. Daha ne mantığı olacak?Yabanci siniri 8+x kalirsa bile 3 yabanci stoperle oynamak acayip mantiksiz olur bence.
Her maçını izliyorum şuanki Marcao’dan 12833533566 gömlek üstünMaçlarını izleyen arkadaşlar aldanmayın bizde oynaması mümkün değil diyor. Yine de opsiyonu çekilmezse sezon başı kampı görmeli bizimle.
Sonuç.Hollanda ligi de aynı.
Sıradan bir forvet rahat 15-20 gol atabilir.
Temaslı mücadele çok az.
Sıfıra inmekte çok basit.
Nasıl yani 10 milyon verseler satmam diyorsun o haldeHer maçını izliyorum şuanki Marcao’dan 12833533566 gömlek üstün
TamamHer maçını izliyorum şuanki Marcao’dan 12833533566 gömlek üstün