# Valentine Ozornwafor

Futbolcuların ve kulüp personelinin eski saatlerini sattırabiliriz.

Lisans çıkmış

2020-10-05 (6).webp

Fiziksel açıdan çok gelişme kaydetmiş. Bu azimli olduğunu gösterir inşallah oyununu da geliştirir. Dünyada artık uzun boylu stoperler dönemi nerdeyse bitmek üzere. Yavaş adama yavaş oyuna kimsenin tahammülü yok harcayıveriyorlar adami vallaha.

Hoca bir mucize yapip senden 6 numara cikarir insAllah

Forumda ilk avatarım olan henüz neyin nesi olduğunu bilmediğimiz oyuncumuz. En azından tüm Türkiye kupası maçlarında forma giysin diyeceğim de tek maç üzerinden olacak kupa. Fazla forma göremez. Bu yüzden AL'den elenmemiz gerekti. Bazıları kaldıramayacağımızı söylüyordu ama ben forma giyemeyen oyuncuların da formda kalabileceği için çok seviniyordum elemelerde tur atladıkça. Neyse Marcao ve Luyindama olurda sakatlanırsa en azından stoper orijinli yedeğimiz var. Donk'a kalmayız, çok adam kaçırıyor. İyice geriledi.

Ahmet ya da Semih'e kalmaktan iyidir. Hata yapacaksa da gençler yapsın. Belki o hatalardan bir şey öğrenir, gelişirler. Olmazsa da en azından farklı bir şey denedik dersin.

OZ:Hocam ben stoperim
FT:Yok yok canımın içi sen 6 no sun
20201006_122912.webp

Bunu oynatacagima , altyapidan Metehan, Isik Kaan veya Emin Bayrami oynat ...

Genclerimize hic mi güvemiyorsun?

LaLiga 2‘de bile yapamadi ama bundan kim para kazandigini bizde iyi biliyoruz!
Kimin getirdiginide ...

Bunu oynatacagima , altyapidan Metehan, Isik Kaan veya Emin Bayrami oynat ...

Genclerimize hic mi güvemiyorsun?

LaLiga 2‘de bile yapamadi ama bundan kim para kazandigini bizde iyi biliyoruz!
Kimin getirdiginide ...
La Liga 2'de Almeria'nın La Liga'ya yükselme play-offlarında şans verildi adama. Zaten gittiğinde incecikti dönerken hayvan gibi fiziğe ulaştı. Oyunu gelişmediyse bile kendine bakan biri olduğu aşikar. Stoperi olmayan süper lig takımlarından birinde banko oynardı.

La Liga 2'de Almeria'nın La Liga'ya yükselme play-offlarında şans verildi adama. Zaten gittiğinde incecikti dönerken hayvan gibi fiziğe ulaştı. Oyunu gelişmediyse bile kendine bakan biri olduğu aşikar. Stoperi olmayan süper lig takımlarından birinde banko oynardı.

Ben maclarina baktim, genelde zaten oynamadi.
Play-Off‘da büyük hata yapti.

Genc ve gelise bilir ona lafim yok ama buna verecegim sansi bizim cocuklara veririm.
Yabanci siniri varken daha mantikli.

Bu cocuklar UEFA Young‘da cok iyi oynadilar ama sans bile vermiyoruz.

Geri
Üst Alt