# Valentine Ozornwafor

Taylan zaten yıllardır o mevkide bu oyunu oynuyordu. Erzurum'da son zamanlarda 10 numara gibi oynatıldı. Göz önünde değildi o kadar.
Mevkiden bahsetmedim. Gelişiminden verdiği katkıdan örnek olarak Taylanı verdim. İlk geldiğinde Galatasarayın orta sahasını toparlayacak, takımın vazgeçilmezi olacak hem de bunu tek başına yapacak deseler pek inanan çıkmazdı. Yepyeni bir oyuncu olarak çıktı ortaya

Mevkiden bahsetmedim. Gelişiminden verdiği katkıdan örnek olarak Taylanı verdim. İlk geldiğinde Galatasarayın orta sahasını toparlayacak, takımın vazgeçilmezi olacak hem de bunu tek başına yapacak deseler pek inanan çıkmazdı. Yepyeni bir oyuncu olarak çıktı ortaya

Mevki olarak da adamın 6 numarada oynadığı yok zaten, sen doğrusun. Mert Hakan tipi ortalama üstü bir 8.5 numarayken adamdan büyük takım ön liberosu çıkardı hoca. Oğlanın karakterine helal olsun ama 25 yaşına gelen topçuya şöyle bir kariyer bahşetmek de apayrı bir teknik direktörlük becerisidir. Şu an takıma bakıyorum, hakikaten Avrupa'da top oynayabilecek 3-4 oyuncumuzdan biri gibi geliyor gözüme.

Abartmayın alt tarafı matuidi gibiydi
luyi toparlamamışken şu sıra şabanlıklar yaparken ahmet çalığı göndermeseydik ve ozornda kadrodayken

eboue-chedjou-dany cesaretimizi luyi-ahmet-ozornla yad edebilirdik

Ayağı düzgün gibi geldi bana, ilk müdahalelerde hatası yoktu.

En son 2015'te kazanmışız orada. Facia gibi bir iki maç hatırlıyorum.

Valla 1915 ten beri kazanmasak da bana hic kompleks yapacagim takim gibi gelmez bjk!.

Yani ne bileyim belki alanyayi da yenemiyoruzdur deplasmanlarda uzin suredir de ayni bjk gibi farkinda bile degilimdir!!

15 maç oynatsınlar yaşı ve Nijeryalı olmasından rahatlıkla satılır.

image4.png

Wafflem benim

Malatya maçında izleriz umarım. Performansını merak ediyorum şahsen.

Bu adam ne oynadi ta

viera filan deniyor

stoper değil mi bu arkadaş

Düz bir topçu olduğu belli ancak uzun zaman sonra pas arası yapıp top kapan birini gördük. Ölçü olmasa da Türkiye Kupası maçlarında rotasyona girip denenebilir.

Bir durun sakin yaa! :red:

Ulan adam 10 defa topa dokundu hemen güzellemeler başlamış. Adam mevkiinde bile oynamadı.

Çok acayip ya bu forum...
Kisa surede Umut verdi diyebiliriz O umutu Kerem de verdi gormek lazim ama ayagi temiz gibi duruyor guclu birisine benziyor ve Genclerbiligi macindakiki gibi surekli boyle toplar kaparsa ilersi icin umutlanabiliriz bu abartmak degilki.

Mevki olarak da adamın 6 numarada oynadığı yok zaten, sen doğrusun. Mert Hakan tipi ortalama üstü bir 8.5 numarayken adamdan büyük takım ön liberosu çıkardı hoca. Oğlanın karakterine helal olsun ama 25 yaşına gelen topçuya şöyle bir kariyer bahşetmek de apayrı bir teknik direktörlük becerisidir. Şu an takıma bakıyorum, hakikaten Avrupa'da top oynayabilecek 3-4 oyuncumuzdan biri gibi geliyor gözüme.
Gecen sene defansta oynadiginda da siritmamisti yada ben mi yanlis hayirliyorum 10 kisi kaldigimiz bir macta defe cekmisti hoca kendisini hoca yavas yavas hep defans kismina biseyler koymustur.

Senlen bir kahve içmek istiyorum yiğid erkek

Gecen sene defansta oynadiginda da siritmamisti yada ben mi yanlis hayirliyorum 10 kisi kaldigimiz bir macta defe cekmisti hoca kendisini hoca yavas yavas hep defans kismina biseyler koymustur.

Evet stoperde Emin'den filan çok güven vermişti. O yüzden daha zorlu deplasmanlarda, hele de Arda-Kılınç-Feghouli'den en az 2'si yoksa ortada Taylan'ın olduğu 3'lü savunmalarla başlamamız gerektiği düşüncesindeydim.

Geri
Üst Alt