# Valentine Ozornwafor

Es7ACmVXEAEsGji

Es6_laRXAAYjYYI

:I

Bu kara jojuk tutacak gibi hissediyorum. Hiç sesi çıkmıyor çok mutlu lan. Forma verildiğinde çatır çatır oynayacak gibi hissediyorum hoca bunu da özel yetiştiriyor sanırım.

Omer Bayram’in basi kesik tavuk gibi saga sola kosup her yerde dengesiz faul yapmasi icin sahaya suruldugu bir takimda daha fazla sure almasi lazim, ama ulu futbol fakiri teknik adamimiz vasat alti adamlari israrla sahaya suruyorki bu cop ligde olasi sampiyonlukta tum krediyi kendisi alsin. 4 yildir hangi macta iyi futbol oynadik diye sorsan kimse hatirlamaz.

Omer Bayram’in basi kesik tavuk gibi saga sola kosup her yerde dengesiz faul yapmasi icin sahaya suruldugu bir takimda daha fazla sure almasi lazim, ama ulu futbol fakiri teknik adamimiz vasat alti adamlari israrla sahaya suruyorki bu cop ligde olasi sampiyonlukta tum krediyi kendisi alsin. 4 yildir hangi macta iyi futbol oynadik diye sorsan kimse hatirlamaz.

🤡 🤡 🤡

Sanirim takimin yeni maskotudur bu adam. Bir ara colin kazim sirf maskotluk yapiyo diye takimda tutuyorduk

Kerem'i felan deniyoruz bu çocuğu da deneyelim yav

Bu maç oynasa ne olurdu sol ayaklı adam uzun boylu milli takımında izlemiştim uzun topları da iyiydi .Hoca iyi oynayan keremi oynatmıyor bunu hiç oynatmaz ama ben iyi oynayacağından eminim .

diagnenin stoper hali çok ince adam

kerem gibi kıvrak çabuk topçular eleğe çevirir bu tip oyuncuları bu da davilanın torpillisi

Olsun deneyelim yav
merak ediyorum
Gerçi artık ligde şans bulamaz gibi
kupa iyi şanstı kendisi için

Ben umudu kestim artık boss ve ozornu bu adamlar sakatlanmadigi sürece oynatmayacak hoca .. taylanin pili bitmiş zaten adam zorlaniyor koy ozornu ne olacak yani donk yerine boss başlasın kupada

Geri
Üst Alt