valerian ismaël

Behzat Bilge

Parçalı Üye
28 eylul 1975 dogumlu (46) eskinin topcusu, simdinin hocasi.

wolfsburg alt yaslarinda yer aldiktan sonra avusturya ekibi Lask Linz’in basina gecti. Normal sezonu sampiyon bitirdi ama sampiyona grubunu iyi geciremediler ve genel toplamda 4. oldular. o yil avrupa liginde son 16ya kaldilar ve ManU’ya elendiler. oncesinde PSV ve Sporting gibi takimlara 3lu 4lu tokatlar attilar.

lask’tan ayrilinca ligde galibiyeti bulunmayan championship takimlarindan barnsley’e gitti ve kume dusme hattindaki takimi sezon sonunda 6. yapti ve yukselme playofflarina kaldilar, 1-1 ve 0-1 lik sonuclarla swansea’ye elendiler.

west bromwich bir isik gormus olacak ki takimi ona emanet etti, an itibariyla 4. siradalar.

ana duzeni 3-4-3
takip edilmesi gereken bir hoca bence.
kendisiyle ilgili taktik icerikli yazilar;

Geçen gün derby maçlarını izledim kötü futbol oynuyorlar kadroları fena olmamasına rağmen

Geçen gün derby maçlarını izledim kötü futbol oynuyorlar kadroları fena olmamasına rağmen
Oynadılar mi yoksa genel olarak bu yil
kötü oynuyorlar mi? eger öyleyse tek maclik yorumlardan kaçınalım derim zira teknik direktör muhabbeti yapılan şu günlerde işimize yarayabilir

Tjk sportif direktorü ceyhun kazancı; "Valerien Ismael ile her konuda anlaştım. Eğer başkanımız onay verirse hemen takımın başına geçecek."

Milli arada açıklanması bekleniyormuş.

Oynamış olduğu Münih kadrosu favorilerimden.. Efsane kadro idi.

Alkışlarla tribüne gönderildi. Meler beye aferin

Geri
Üst Alt