van Bronckhorst: “Ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra ne şampiyonluğu?“

Noldu alay ediyordunuz
5-0 diye dalga geçiyordunuz.

Biz dedik bu yenilgi bizim için hayırlı bir yenilgi oldu ama bjk için aldatıcı olacak diye. Perişan olun beter olun tez zamanda kardeşlerinizi de yanınıza göndereceğiz

İyi hoca
Beşiktaş çok arar bence
Yapılan aceleci leş transferlerin hesabını sorsunlar
Hiç sanmıyorum hocaya sorulduğunu emri vaki transfer çoğu

ahahahaha şu cümleyi biz kursak kör gözlü fanatik dersiniz

Bunlar senelerce belini dogrultamaz

Ellerinde satacak bir tane oyunculari yok

Koc babalari para vermezse seneye copleri

Toplarlar ben devre arasi son anda girip

Taliscayi alacaklarini dusunuyorum Hasan arat

Taraftarla barismak icin fenerin elinden alacaktir

Bunlar senelerce belini dogrultamaz

Ellerinde satacak bir tane oyunculari yok

Koc babalari para vermezse seneye copleri

Toplarlar ben devre arasi son anda girip

Taliscayi alacaklarini dusunuyorum Hasan arat

Taraftarla barismak icin fenerin elinden alacaktir

Koc´lar izin vermeden degil Talisca´yi almak , tuvalete bile gidemez Hasan

VB: kulübe geldiğimden beri her yerde derin bir kimyasal koku var bu adamlar ne yiyip ne içiyor gerçekten anlamıyorum kafalar çok güzel

Şu adamlar Okan Hoca'nın kovulmasını isteyenlere, bir maç yenilsekte hemen hocayı b.klasam diye bekleyenlere ibret olmalı dicem de nerde onlarda o kafa düşünme yetileri yok ki. Anca mabadlarından çok bilmiş gibi sallarlar.

Burada sezon başı oyununa bakarak Beşiktaş’ı şampiyon ilan edenler vardı. Hele J. Mario’yu aldı diye şampiyonluğun en favori takımı olduğunu iddia eden futbol yorumcuları vardı.

Ben Gio’nun sezona hızlı giren hocalardan olduğunu, Beşiktaş’ın kadrosunun dar olduğunu, sakatlıklarla puan kaybı yaşayıp sezon sonuna kadar yarışı sürdüremeyeceğini söylüyordum. Çok şükür haklı çıktım.

Fener maçındaki yenilgiden sonra kovarlar bunu.
Ayrıca tamam şampiyonluk belki hayaldi ama geçen yıl küme düşme potasındaki transfer tahtası kapalı Samsunun bile çok gerisinde kaldın.

Fener maçındaki yenilgiden sonra kovarlar bunu.
Ayrıca tamam şampiyonluk belki hayaldi ama geçen yıl küme düşme potasındaki transfer tahtası kapalı Samsunun bile çok gerisinde kaldın.
O zaman da soylemistim heralde ama simdi bidaha soyleyeyim

Aldiklari cogu adam baska takimlarin copudur.

Gabriel Paulistayi bilen bilir mesela, lesh gibi stoper keza Joao Mario oyle 1 sezon Benficada iyi gecirse bile. Immobile zaten bitik durum da sanki aldiklari adam Icardi falandi.

Geri
Üst Alt