van Bronckhorst: "Statta bugün oyuncularımın en iyi performansını vermediğini düşünen varsa, bence artık stada gelmesin"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Giovanni van Bronckhorst: "Statta bugün oyuncularımın en iyi performansını vermediğini düşünen varsa, bence artık stada gelmesin."

Giovanni van Bronckhorst: "Ajax maçına oranla daha iyiydik. Yüksek tempo anlamında, agresiflik anlamında... Liginin ikincisi güçlü bir Alman takımına karşı o farkı çok da göremediğimiz bir maç oldu. Skoru alamadık bugün. Takımımızın oyunu iyiydi, böyle devam etmek gerekiyor."

Giovanni van Bronckhorst: "Kötü oynarsak ve beni ıslıklarsanız bunu anlarım. Ama tüm her şeyini veren oyuncularım için bugün bunu duymak gerçekten çok zor. Taraftarlarımızı çok seviyorum ama her şeyini veren oyuncularım ıslıklanmayı hak etmiyor."

Giovanni van Bronckhorst: "Kötü oynarsak ve beni ıslıklarsanız bunu anlarım. Ama tüm her şeyini veren oyuncularım için bugün bunu duymak gerçekten çok zor. Taraftarlarımızı çok seviyorum ama her şeyini veren oyuncularım ıslıklanmayı hak etmiyor."

Giovanni van Bronckhorst: "Umarım bu ıslıklanmayı son kez duymuşuzdur, umarım bu son olur. Skordan bağımsız bu çok önemli bir konu, umarım bir daha tekrarlanmaz."

Ersin i neden ıslıkladı bunlar

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abow sen mermiye kafa atmışsın. Şimdi naneyi yemedin mi?

Bu kadroya göre kötü oynatmadı.Boş yere eleştiriliyor.Bu hocayı yerlerse kötüsünü getirirler.
Bunlar yerse biz kapalım. Herif duran toptan organizasyon yaptırıyor boşa kaçan adam şut falan çekiyor takımı mallardan kurulu bir takım.

Bizimkinin yaptırdığı organizasyon da her duran topun başına 3 kişi gidin, kornere 2 kişi gidip açtığınız orta kontra olsun.

BJK yi bu maçta ben de beğendim; eldeki malzemeyle daha fazlasını beklemesinler. İlk golü atabilseler maçın gidişatı farklı olabilirdi.

Fenere göre daha iyi oynuyorlar doğru salak 8jk taraftarı fener gibi oynasalar ne derlerdi acaba

bizim derdimiz basimizdan asmis. islik olmus galiba beter olun

Adam taraftarı stattan kovmuş. Bu vaziyette olmasak tam çekirdek alıp izlemelik olaydı ama bizim halimiz daha beter.

iyi mac cikardilar ama kapasite bu kadar iste. daha fazlasini yapamazlar.

Bunlar yerse biz kapalım. Herif duran toptan organizasyon yaptırıyor boşa kaçan adam şut falan çekiyor takımı mallardan kurulu bir takım.

Bizimkinin yaptırdığı organizasyon da her duran topun başına 3 kişi gidin, kornere 2 kişi gidip açtığınız orta kontra olsun.
Dün ilk yarıda olan kornerleri hep torreira’ya gönderdiler 🤣

Şu anda adam maksimum hızı 120 olması gereken arabaya kendi becerisiyle 150 yaptırıyor. Tinerciler bu adamı küstürürse tekrar Ismael gibi bir adam gelir görürler.

Geri
Üst Alt