- 18 Temmuz 2009
- 82.200
- 240.344
- 5.263
Chelsea'nin orta saha oyuncusu bir pürüz çıkmazsa 1 yıllık kiralanacakmış.
Bas Dost için de fesih bedelinin belirlenmesi bekleniyormuş.
Bas Dost için de fesih bedelinin belirlenmesi bekleniyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya'nın her takımında olan şeyler bunlar.Yav Ali Koc ile degisecek diyorduk ayni bok ama. Yine yabanci bir teknik direktor onun ulkesindende bi kac tane futbolcu. Vitor Perreira gibi bisey.
7-8 agustosBunlar ilk elemeyi kaçında oynuyor bilen var mı?
27 falan.Bunlar ilk elemeyi kaçında oynuyor bilen var mı?
Bonservis ödenmesi lazım değil mi
Wtf abi, o sene kotu kadro degilde neydi? Boktan bir Besiktasa karsi ligi kayipettiler o sene yine kupasiz bitirmislerdi. Kagit uzerinde ooo evet cok iyi bir kadro ama hic bir zaman takim olamayan bir kadro udu. O takimda bir kopukluk vardi o yuzden iyi bir takim demek yanlis olur bence.Dünya'nın her takımında olan şeyler bunlar.
Vitor dönemi de kötü kadro kurmadılar son yıllardaki en iyi takım o seneydi.
Bir de herifi kiralayacaklar yani her türlü iyi iş.
Nasıl boktan yav Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından biridir o. Sosa ve Gomez yeterdi zaten, Oğuzhan'ın da kariyer sezonuydu.Wtf abi, o sene kotu kadro degilde neydi? Boktan bir Besiktasa karsi ligi kayipettiler o sene yine kupasiz bitirmislerdi. Kagit uzerinde ooo evet cok iyi bir kadro ama hic bir zaman takim olamayan bir kadro udu. O takimda bir kopukluk vardi o yuzden iyi bir takim demek yanlis olur bence.
Herifi kiralayacaklar - ki o da bedava degil artik. Ben zaten specifik bu transfere demiyorum genel anlamda onlarin yapacaga transferler yine o seneki gibi biseye benzeyecek. Birazdan Robbeni felan aciklayacaklar RvP gibi cikacak o da.
Guzel abim kagit uzerinde bakiyorsun yine - evet kagit uzerinde bakarsan dogru diyorsun cok iyi bir takim, ama kendinde hatirla o sezonu butun sezon Perreira takimin birbirine alismasi lazim diyerek gecti. Bahane. Biz 2 kere tamamen kadroyu degistirdik ve ayni sezonda sampiyon olduk.Nasıl boktan yav Beşiktaş tarihinin en iyi kadrolarından biridir o. Sosa ve Gomez yeterdi zaten, Oğuzhan'ın da kariyer sezonuydu.
Fener'de ise Volkan, Caner, Kjaer, Alves, Josef, Topal, Nani, Van Persie, Markovic, Diego, Volkan Şen, Alper gibi iyi bir kadro vardı.
Şenerle Fernandao, Ozan falan vardı ve kariyer sezonlarını yaşayıp gelmişlerdi.
Guzel abim kagit uzerinde bakiyorsun yine - evet kagit uzerinde bakarsan dogru diyorsun cok iyi bir takim, ama kendinde hatirla o sezonu butun sezon Perreira takimin birbirine alismasi lazim diyerek gecti. Bahane. Biz 2 kere tamamen kadroyu degistirdik ve ayni sezonda sampiyon olduk.
O sene Fenerbahce cok berbat futbol oynuyordu, Besiktasa ligi kayipettiler, bize karsi (ki bizim o sene kadromuzu hatirla) kupayi aldik.
Yok ben başta kadroya laf ettin sandım ondan açıkladım o kısmı ama bence kötü oynamıyorlardı.Guzel abim kagit uzerinde bakiyorsun yine - evet kagit uzerinde bakarsan dogru diyorsun cok iyi bir takim, ama kendinde hatirla o sezonu butun sezon Perreira takimin birbirine alismasi lazim diyerek gecti. Bahane. Biz 2 kere tamamen kadroyu degistirdik ve ayni sezonda sampiyon olduk.
O sene Fenerbahce cok berbat futbol oynuyordu, Besiktasa ligi kayipettiler, bize karsi (ki bizim o sene kadromuzu hatirla) kupayi aldik.