Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

A.B.D haarp la vuruyor 2 dk sonrada depremin şiddetini açıklıyorlar (yerse yemezse bilmem artık)

Erciş'te ayakta kalan bina sayısı çok azmış.

HAARP'tan şüphelenmekte haklısınız ama verilen kayıtlarda herhangi bir aksiyon gözlenmemiş, bu yüzden içiniz rahat olsun. Yalnız 1999 depreminin doğal olduğuna ben de inanmıyorum. Zaten HAARP kayıtlarında nedense deprem gününe ait bir veri-kayıt bulunmuyor; öncesine ve sonrasına ait tüm kayıtlar varken, o güne ait verinin olmaması çok düşündürücü...

Deprem, Tsunami, Hortum.....böyle doğa felaketleri en korktuğum şeyler.

Allah yardımcıları olsun. :(

Devlet elinden geleni yapıyor. Abartmayın. Daha kaç dakika oldu. Bir sürü tır memleketin bir ucuna nasıl gidecekti acaba. bölücülerin bilerek yardım edilmiyor değirmenine su taşıyıp durmayın. Maçların iptali konusuna gelince ise Marmara depreminin günü iptal kararı almak için çok uygundu. O depremin büyüklüğü ve yıkımı farklıydı. Belki iptal edilecek yakında. hemen birilerini eleştirmeye fırsat aramayın. Acılara acı katmayın Allah aşkına.

Arkadaşlar provokasyonlara hemen gelmeyin.Bundan nemalanmak isteyen şerefsizler elbette olacaktır.Duyarlı olalım biraz.

VAN'DA ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYÜŞ

KURTULUŞ PARKI ÖNÜNDE BİR ARAYA GELEN BİR GRUP, SLOGAN ATARAK SALDIRILARI LANETLEDİ

Van'da vatandaşlar tarafından düzenlenen yürüyüşte saldırılara lanet yağdı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşanan saldırıya tepkiler devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğünün önünde bulunan Kurtuluş Parkı'nda toplanan bir grup, şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu.

Yeri değil ama.

Dakika derken herhalde sürenin kısalığı anlatmaya çalıştım. Destek olmak varken hala saçma sapan yorumlar. Dayım Erciş'te yardımlar geldi dedi.

Sürenin kısalığı tabi ki söz konusu kimse şehir dışından bir yardımın gitmesi haberi beklemiyor tabi ki fakat şehir içinde savunma ve güvenlik hizmetlerinin aciz kalması, 4 saat boyunca büyük bir enkaza ulaşmaması, insanların resmen enkaz üzerine yığılmaları, bir tecrübeli adamın ne yapılacak olmasını bilen birinin olmaması nasıl bir acizliktir anlamış değilim. Bu ayıp karşısında hala siyaset yapmaya çalışacak olayı oraya çekmek isteyecek o.çocuğu bölücüler olacaktır, provokasyonlar olacaktır. Allah yardımcısı olsun.

DEPREM BÖLGESİNDE Kİ.....

Belediye başkanları çağrıda bulunuyor :

İş makinelerini buraya gönderin.....

Cevap ; iş makinalarını yaktınız...

Doktorları buraya gönderin ;

Cevap: doktorları öldürdünüz....

Polis gelsin....

Cevap : polisi taşladınız...

Mehmetçik bize yardım etsin...

Cevap : mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...

Para gönderin ;

Cevap : gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....

AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ...

Not:Alıntıdır.Allah Vatanını bayrağını seven herkese yardımcı olsun.

çok ama çok üzüldüm bir uğursuzluktur almış başını gidiyor , umarım en kısa zamanda yardım elleri uzatılır... ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE...

DEPREM BÖLGESİNDE Kİ.....

Belediye başkanları çağrıda bulunuyor :

İş makinelerini buraya gönderin.....

Cevap ; iş makinalarını yaktınız...

Doktorları buraya gönderin ;

Cevap: doktorları öldürdünüz....

Polis gelsin....

Cevap : polisi taşladınız...

Mehmetçik bize yardım etsin...

Cevap : mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...

Para gönderin ;

Cevap : gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....

AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ...

Bu cümlelerin üstüne ne denebilirki..

ırkçılık yapmanın luzümü yok %10 luk kısım yüzünden tüm van halkını suçlayamayız...

allah tan sifa dilerim

bu durumu bile kullanan serefiszler cikiyor ya

pessssss

afetler allahtan uyaridir

hepimiz kendimizi bir muhasebeye ceksek iyi olacak

ırkçılık yapmanın luzümü yok %10 luk kısım yüzünden tüm van halkını suçlayamayız...

ırkçılık falan yok eren.Burada ırkçılık yapmadığımı herkes bilir.Yukarıdaki cümleler sempatizan ve belediye odaklı.Doğruluk payı da fazlasıyla yüksek.Sapla samanı ayıralım.

tamam ortak o konuda haklısınız ama şimdi yardım günüdür , el uzatma birlik beraberlik günüdür orasıda bizim vatanımızın topragı kimseye peşkeş çektirmeyiz o toprakları kimseyi sevindiremeyiz...

tamam ortak o konuda haklısınız ama şimdi yardım günüdür , el uzatma birlik beraberlik günüdür orasıda bizim vatanımızın topragı kimseye peşkeş çektirmeyiz o toprakları kimseyi sevindiremeyiz...

öyle birşey asla yok zaten.Tabiki yardım edilecek.Orası bizim halkımız.Şehit verdiğimiz günlerde bile bas bas bağırdım ben.

Van halkına geçmiş olsun..

Geri
Üst Alt