Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

alpermertt alper mert

bağcılarda son gelen bilgi ara sokaklarda vatandaşlarımızın can güvenliği yok pkk yandaşları evlere saldırmaya başladı yeteri kadar polisyok

alpermertt alper mert

emniyet güçlerimiz vargücüyle bağcılardaki olayları yatıştırmaya çalışıyor vatandaşların çoğunun maddi hasarı var bilgisi ulaştı şimdi!!!

alpermertt alper mert

şu saatlerde bağcılar naciekşi lisesi yakınlarında pkklılar ortalığı birbirine kattı vatandaşlarımızdan tedirginlik dolu mesajlar geliyor.

Böyle serefsizlik olamaz yahu diyecek çok şey var ama hiç birşey demek istemiyorum.

Biz van'daki vatandaslara yardım edelim diyoruz bunlar hainlik pesinde görün iste.

Provokasyona gelmemek lazım. Zaten amaçları bu, ortalığı karıştırıp edilen yardımları unutturmak.

Ulan deprem konusunda bile siyaset yapanlar var.

Ben hic degilse oh iyi oldu geberin tarzı birsey yazmadım siyaset falan da degil bagcılarda benim akrabalarım var.

Asagıdaki mesajıma da bakabilirsin o mesajı cok icten yazdım ve yardımda yolladım arkadasla esya anlamında da yardım yapacağız.

Kötü bir amacım yok biz kürt türk demeden burda üzüntü paylasıyoruz adamlar saldırıyorlar.

Onu göstermekti amacım siyaset değil.

istanbulda yaşayanlar için ... oturdugunuz yerin mavi masasına başvurarak neler yapabilceginizi neler verebilceginizi göndermek istediklerinizi verebilirsiniz... özellikle bebekler mama bekliyor arkadaşlar süt bekliyor lütfen duyarsız kalmıyalım...

Eğer operasyonlar başlamasaydı,pkk garanti van da bir şerefsizlik yapardı.Ya Karmaşadan yararlanarak Orda toplu halde yardım etmeye çalışan polislere bombalı saldırı falan düzenlerdi,ya da halkı kışkırtarak olayların çıkmasına yol açarlardı.

Tüm türk halkına büyük geçmiş olsun.Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Son dakika haberi olarak gördüm çok üzüldüm gerçekten de. Allah herkesi böyle korkunç olaylardan korusun.

alpermertt alper mert

bağcılarda son gelen bilgi ara sokaklarda vatandaşlarımızın can güvenliği yok pkk yandaşları evlere saldırmaya başladı yeteri kadar polisyok

alpermertt alper mert

emniyet güçlerimiz vargücüyle bağcılardaki olayları yatıştırmaya çalışıyor vatandaşların çoğunun maddi hasarı var bilgisi ulaştı şimdi!!!

alpermertt alper mert

şu saatlerde bağcılar naciekşi lisesi yakınlarında pkklılar ortalığı birbirine kattı vatandaşlarımızdan tedirginlik dolu mesajlar geliyor.

Böyle serefsizlik olamaz yahu diyecek çok şey var ama hiç birşey demek istemiyorum.

Biz van'daki vatandaslara yardım edelim diyoruz bunlar hainlik pesinde görün iste.

nasilsin kardesim

vandaki vatandaslara yardim etmekle bagcilar arasinda nasil bag kurdun

vandaki vatandaslarin hepsi pkk mi

yoksa avatarinin da ima ettigi gibi vandaki vatandaslarin kurt olmasi mi senin icin problem

kardes¿

nasilsin kardesim

yoksa avatarinin da ima ettigi gibi vandaki vatandaslarin kurt olmasi mi senin icin problem

kardes¿

Tanımadan öyle olduguma nasıl kanaat getirdin karakterimi biliyormusun ?

Vanda ki ler pkk lımı dedim biz burda üzülüyoruz adamlar evlere kadar saldırıyorlar.

Benim en sevdigim arkadasım bir kürt hepsi öyle degil ben elimden gelen yardımı da yaptım komik kardesim espritüel kardesim.

Ben o mesajı atarken biz üzülüyoruz yardım ediyoruz pkk yandasları bize saldırıyor bunların umurlarında değil ama bizim umrumuzda.

Neyse sen haklısın beni tanımadan bu yargıya varabilmen cok hos bir özellik.

kime yardim ediyosun ya

yardim ettiklerinle bagcilarda kavga edenler arasinda ne alaka var

allam cildiracam

nasilsin kardesim

kardes¿

Ayrıca bunlar hainlik pesinde derken vanda ki vatandaslarımızı kastettiğimi sanıyorsan ki orayı bold lamıssın.

Bunlar derken bagcılarda evlere vatandaslara saldıranları kastediyorum komik kardesh.

Ayrıca bunlar hainlik pesinde derken vanda ki vatandaslarımızı kastettiğimi sanıyorsan ki orayı bold lamıssın.

Bunlar derken bagcılarda evlere vatandaslara saldıranları kastediyorum komik kardesh.

anladik heralde

son durum nedir beyler

kime yardim ediyosun ya

yardim ettiklerinle bagcilarda kavga edenler arasinda ne alaka var

allam cildiracam

Olayın türk-kürt olayı olmadıgını kastetmeye calısıyorum , oyun oynuyorlar. Vanda ki vatandaslarımız umurlarında degil oraya buraya saldırıyorlar.

Kürt haklarını koruyorlar sözde oraya buraya saldıracaklarına yardım etmeleri lazım bunu kastetmeye calıstım bence bu konu ile alakalı bu.

Bunu dediğim için fasist oldum herkeste beğendi mesajını , karakterimi bilmeden konusmana kırıldım.

En cokta ben üzüldüm emin olabilirsin.

:ka21:

Ben forumda siyaset icerikli avatarlarin yasak oldugunu saniyordum.

Yanlış anlamadıysam bir sene önce Van içinde 646 adet binanın ağır hasarlı olduğu raporu verilmiş ama hiç bir önlem alınmamış. Tamamı için demiyorum ama önlem almayan yetkilileri atacaksın içeriye.

Güzel bir laf var bilirsiniz. Deprem değil, önlem almamak öldürür

Erciş'te yıkılan yüksek binaların çoğu 4-5 yıllıkmış.

Vana yardima giderken 6 kisi teroristler tarafindan oldurulmus. 6 sehit daha.. Ne fena bi pazar gecirdik ya..

Geri
Üst Alt