İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!
Hayır...
Sivil Savunma ekipleri...
Hayır...
Sivil Savunma ekipleri...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vana yardima giderken 6 kisi teroristler tarafindan oldurulmus. 6 sehit daha.. Ne fena bi pazar gecirdik ya..
Ne var ki avatarında Onur un??
Vana yardima giderken 6 kisi teroristler tarafindan oldurulmus. 6 sehit daha.. Ne fena bi pazar gecirdik ya..
Onurun avatarini kastettigimi nerden biliyorsun?
bdp kardeslerine yardim etse ya...pkk'lilar dagdan inip halkini kurtarsa ya..!!!
hani nerdeler?! cahiller bir de bunlarin pesinden gidiyorlar..allahin sopasi yok ama ilahi adalet böyle cektiriyor iste gönlü kirli olanlara!
bdp kardeslerine yardim etse ya...pkk'lilar dagdan inip halkini kurtarsa ya..!!!
hani nerdeler?! cahiller bir de bunlarin pesinden gidiyorlar..allahin sopasi yok ama ilahi adalet böyle cektiriyor iste gönlü kirli olanlara!
Bende bunu demek istedim fasist oldum reis. Onlar halklarını kurtarmakla değil yardım etmekle değil bağcılarda evlere saldırmak ile mesgullerdi.
Bu nasıl bir mesajdır? Ne demek pekaka dağdan inip halkını kurtarsa? Bi kaç şerefsiz yüzünden bütün bir topluluğu zan altında bırakmak.Sana yakıştıramadım Gökay.