Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah Ülkemizin üzerinde ki karabulutların bir an önce dağılması dileğiyle.

Sözün bittiği an ...

Seyran caddesi aydın apartman merkez..ENKAZ ALTINDAn saniye hanım diye bir bayan .enkaz altında.şarjı bitmek üzere...

bdp kardeslerine yardim etse ya...pkk'lilar dagdan inip halkini kurtarsa ya..!!!

hani nerdeler?! cahiller bir de bunlarin pesinden gidiyorlar..allahin sopasi yok ama ilahi adalet böyle cektiriyor iste gönlü kirli olanlara!

bdp kardeslerine yardim etse ya...pkk'lilar dagdan inip halkini kurtarsa ya..!!!

hani nerdeler?! cahiller bir de bunlarin pesinden gidiyorlar..allahin sopasi yok ama ilahi adalet böyle cektiriyor iste gönlü kirli olanlara!

Bende bunu demek istedim fasist oldum reis. Onlar halklarını kurtarmakla değil yardım etmekle değil bağcılarda evlere saldırmak ile mesgullerdi.Kürt hakkını savundukları falan da yok onlara kanan cahil insanlar var sadece.

sizi allaha havale ediyorum asıl bölücüler sizin gibilerdir senin şimdi pkk'dan farkın ne ?? yazık ki çok yazık ...allah senin başına vermesin böyle bir olayı ...

Bende bunu demek istedim fasist oldum reis. Onlar halklarını kurtarmakla değil yardım etmekle değil bağcılarda evlere saldırmak ile mesgullerdi.

kürt yandasi beyan verenler pkk'li olmuyor da, karsit beyanlarda bulunanlar neden fasist oluyormus?

Bu nasıl bir mesajdır? Ne demek pekaka dağdan inip halkını kurtarsa? Bi kaç şerefsiz yüzünden bütün bir topluluğu zan altında bırakmak.Sana yakıştıramadım Gökay.

Öyle mesajlar okudum ki sabahtan beri, aramızdan birinin bir yakınının canı yanmış olsa, çoğu kişi o kişinin yüzüne bakamaz bir daha.

Yazık, ayıp.

Bu nasıl bir mesajdır? Ne demek pekaka dağdan inip halkını kurtarsa? Bi kaç şerefsiz yüzünden bütün bir topluluğu zan altında bırakmak.Sana yakıştıramadım Gökay.

Benim anladığım şu o itler sözde kürt hakkını savunuyorlar ama onların umurlarında değil insanların can kaybı, ama burada bizler umursuyoruz.

O şerefsiz köpekler ''kürt'' insanları üzerinden rant sağlayıp cahil olanları yanına çekiyorlar.

Bence bunu kastetmeye çalıştı ben bunu demek istiyorum.

Geri
Üst Alt