Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

burda ilahi adalet , beter olsunlar , gebersinler gitsin pkk kurtarsın diyenler faşisttir bölücüdür ve o söyleyenlerin pkk'dan farkı kalmaz...

Ersin Düzen de TRT'de hem ağladı hem ağlattı..

Yahu dayım oradaydı. Sesini duyana kadar ne çektik. Biraz daha duyarlılık.

Yahu dayım oradaydı. Sesini duyana kadar ne çektik. Biraz daha duyarlılık.

geçmiş olsun kardeşim allah kimsenin başına vermesin, 17 agustosu yaşadım herşey yanımda olup bitti ve kabuslarını hala görürüm çok zor durum..

Benim anladığım şu o itler sözde kürt hakkını savunuyorlar ama onların umurlarında değil insanların can kaybı, ama burada bizler umursuyoruz.

O şerefsiz köpekler ''kürt'' insanları üzerinden rant sağlayıp cahil olanları yanına çekiyorlar.

Bence bunu kastetmeye çalıştı ben bunu demek istiyorum.

Senin düşünceni bilemem Onur kardeşim.Benim çok sayıda Kürt arkadaşım var.Allah şahittir ki hepside vatansever insanlar.Hatta bugün Taksim'de ki mitinge bile katılan oldu.Benim demek istediğim hepsini bir kefeye koymak çok saçma ve acı bir olay.Bizi buna da yönlendirmeye çalışıyorlar,ve kaos çıkarma peşindeler.Bu oyunlara gelmeyelim Allah'ınızı severseniz.

@LuolDeng9 Luol Deng

All my prayers and thoughts go out to Turkey following the Earthquake

Olm bırakın insanlar üzüntüsünü yaşasın bari, bende deprem yaşadım. Adapazarındaydım hemde. Adapazarında Bdpli yokmuydu sanki? Niye böyle yapıyorsunuz madem insanlık yapamıyorsunuz bırakın insanları yalnızlıklarına bari acılarını yaşamalarına izin verin kardeşim. Diyarbakırda atom bombası patlasa oh haritadan silindi mi diyecez? Zaten orda sizin nefret kustuğunuz insanların alayı gariban, kandırılmış vs...

Adamların suçu sizleride başkalarının kandırmasımı? Oh ne güzel lan kandıranlar yanyana otursun,perde arkasında öpüşsün sevişsin. Kandırılanlar birbirine anasından emdiği sütü burnundan getirsin.

Tamam istediğinizi söyleyinde bırakın bari depremde demeyin. Es kaza Van'a tayininiz çıksa orda genel bir kötü olaya maruz kalsanız... Vanda yaşayan insanlarda var yahu unutmayın.:mad:

Geçen gün metroda 40-50 kürt şehitlerin olduğu gün ha gerilla ha gerilla diye türkü tutturuyolardı bi Allahın kuluda bişey demedi.

Senin düşünceni bilemem Onur kardeşim.Benim çok sayıda Kürt arkadaşım var.Allah şahittir ki hepside vatansever insanlar.Hatta bugün Taksim'de ki mitinge bile katılan oldu.Benim demek istediğim hepsini bir kefeye koymak çok saçma ve acı bir olay.Bizi buna da yönlendirmeye çalışıyorlar,ve kaos çıkarma peşindeler.Bu oyunlara gelmeyelim Allah'ınızı severseniz.

Reis bende senin gibi düşünüyorum benim de şu ana kadar en sevdiğim arkadaşlarım hep kürt tü.

Bugün taksime o arkadasımla beraber geldim ben hatta.

Dediğin gibi iç savaş istiyorlar.

Olm bırakın insanlar üzüntüsünü yaşasın bari, bende deprem yaşadım. Adapazarındaydım hemde. Adapazarında Bdpli yokmuydu sanki? Niye böyle yapıyorsunuz madem insanlık yapamıyorsunuz bırakın insanları yalnızlıklarına bari acılarını yaşamalarına izin verin kardeşim. Diyarbakırda atom bombası patlasa oh haritadan silindi mi diyecez? Zaten orda sizin nefret kustuğunuz insanların alayı gariban, kandırılmış vs...

Adamların suçu sizleride başkalarının kandırmasımı? Oh ne güzel lan kandıranlar yanyana otursun,perde arkasında öpüşsün sevişsin. Kandırılanlar birbirine anasından emdiği sütü burnundan getirsin.

Tamam istediğinizi söyleyinde bırakın bari depremde demeyin. Es kaza Van'a tayininiz çıksa orda genel bir kötü olaya maruz kalsanız... Vanda yaşayan insanlarda var yahu unutmayın.:mad:

O depremi bizde İstanbul'dan yaşadık.Allah öyle bir yıkımı bir daha göstermesin.

vicdan çok değerli birşeydir vicdanlı olalım vicdanımızı koruyalım , allah beni vicdansızlarla muhattap bile etmesin ...

Reis bende senin gibi düşünüyorum benim de şu ana kadar en sevdiğim arkadaşlarım hep kürt tü.

Bugün taksime o arkadasımla beraber geldim ben hatta.

Dediğin gibi iç savaş istiyorlar.

Onlar istiyor ama biz buna gelmeyeceğiz Allah'ın izni ile.Anlamıyorum insan gibi yaşamak varken hayvan gibi gebermek neyin nesi.Neyse konu sapıyor tekrar Allah vatansever insanlarımızı korusun,vatansever olmayanları ıslah etsin,ıslah olmuyorlarsa kah-ru perişan etsin.

rihanna Rihanna

Turkey, we're praying for all of you #Pray4Turkey

52 dakika önce

Illuminati prensesi Rihanna bile bize dua ediyor.

Yardım ekiplerine saldırı haberi gerçek değil...

Editleyelim bir zahmet...

Şuan için teyit edilmedi...

ÖNEMLİ _______DUYURU:________ACİL ________PAYLAŞINN_________

Pekaka'nın Van'a Yardım Adı Altında Banka Hesapları Açtığı Hakkında Bilgi Geldi. Oyuna Gelmeyin. Kızılay'dan Başka Hiçbir Kuruluşa Bağışta Bulunmayın !

Yardımlarınız için Kızılay Numaraları: 0312-245-45-00 = 0312-430-18-14

Bu Bilgiyi Paylaşın... !!!.......ACİLLLL......

Alıntıdır.

Amerika tarafindan H.A.A.R.P teknolojisi uygulanmis olabilir deniliyor :(

Depremdeki tüm hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah tan rahmet

Yakınlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah tan sabır dilerim

Tüm Ulusumuzun başı sağolsun.

Not:Lütfen DASK(Doğal Afet Sigortası) yaptırmaya çalışalım.Hayatın ne getireceği belli olmuyor. :(

rihanna Rihanna

Turkey, we're praying for all of you #Pray4Turkey

52 dakika önce

Illuminati prensesi Rihanna bile bize dua ediyor.

Ayin yapıyorlardır belki h.a.a.r.p çılar. 8-10 ayrı avrupa ülkesindeki haber sitelerinde farklı dillerde yorumlar okudum haberle ilgili. Hemen hemen hepsinde haarp muhabbeti dönüyor. 36 saat öncesinde aktivitesi silinmiş bir 8 saat varmış. Ne ilginçtirki son 1 ayda aktivite silinen tek günmüş. Bu arada dualarınıza amin.

ne haarpi kardesim uctunuz yine

Geri
Üst Alt