Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

İsrail'in yardım teklifi red edilmiş deniyor.

İsrail'in yardım teklifi red edilmiş deniyor.

iyi yapılmış, felaket ayağına tekrar ülkeyi sömürmelerine izin verilmemeli.Biz bize yeteriz. Hatta lanet anlaşması bitince manavgat suyundan 1 litre dahi gönderilmemeli.

Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki:

‎"Müslüman kardeşinin uğradığı felâketi sevinçle karşılama! Allah onu rahmetiyle o felâketten kurtarır da seni musîbetle imtihân eder."

(Hadis-i Şerif - Kaynak: Tirmizi)

Maneviyat önemli arkadaşlar.

Konu başlığıyla ilk mesaj arasında mantık hatası var

Hayri de buyurdu ki

80 kisinin oldugu deprem olayinda bile abuk subuk siyaset, turk-kurt, pkk tartisan kim varsa ta kafasina scam

Allah yardımcıları olsun.

Adam gibi bi kanal var mı gelişmeleri takip edebileceğim. Yıldız TV'den bi kaç kanal açayım dedim, abuk subuk şeyler, sanki uzayda yaşıyoruz.

Hayri de buyurdu ki

80 kisinin oldugu deprem olayinda bile abuk subuk siyaset, turk-kurt, pkk tartisan kim varsa ta kafasina scam

Hayri kardeş herne kadar tarzını sevmesem de bu konuda ki duyarlılığını takdir ediyorum.

Sanki altından kalkamıyacağımız bişeyde yabancılar tutturmuş #Pray4Turkey falan diye

dation D.C.

RT “@HDNER: #Turkey refused aid offers from dozens of countries, Israel not being singled out, says a foreign ministry official.

Hayri de buyurdu ki

hayri'nin dedigi gibi faşizanlığa gerek yok ... yardım , yardım ,yardım

Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki:

‎"Müslüman kardeşinin uğradığı felâketi sevinçle karşılama! Allah onu rahmetiyle o felâketten kurtarır da seni musîbetle imtihân eder."

(Hadis-i Şerif - Kaynak: Tirmizi)

Maneviyat önemli arkadaşlar.

İyi olmus ilahi adalet bu olsa gerek vs. demek insanlık ayıbı zaten.

Bu arada bende öyle duydum azerilerin yardımı kabul edilecek diye en doğru hareket o olur.

Biz bize yeteriz

Sanki altından kalkamıyacağımız bişeyde yabancılar tutturmuş #Pray4Turkey falan diye

Onların yaptığı reklam mng kargo. Twitter'dan dünya'yı kurtaracaklar sanki. Çoğunun tikinde değil. İğreniyorum bu insanlardan.

İşin ilginç tarafıda Prayforturkey yazanların %80 i Türk :D

Geri
Üst Alt