Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Kardeslerimiz aci icerisindeyken,Uyumayı düşünmek bile suçluluk ve acı veriyor... 7.2 büyüklüğünde deprem yaşanmıs olabilir ama 100 ü aşan artçı depremler meydana geliyor hala ..

7.2 şiddetinden kurtulan herkes her artçı depremde aynı korkuyu yaşıyor.. :(

Erciş'te 2 saat içinde enkaz altından 24 kişi kurtarıldı.. İnsallah bu sayı çok daha artacakk...!!!

Galatasaray-G.Antep maçının hasılatını Van'a gönderilmesini istiyorum.. Arkadaslar lütfen destek cıkalım .. Gün dayanısma günüdür.

Gösterelim kulubümüzün büyüklüğünü..!!!

deprem bölgesindeki belediye başkanı çağrıda bulunuyor : "İş makinelerini buraya gönderin. - cevap : iş makinalarını yaktınız. "doktorları buraya gönderin " - doktorları öldürdünüz "polis gelsin.- polisi taşladınız "mehmetçik bize yardım etsin.mehmetçiği şehit ettiniz,edenlere yardım ettiniz. "para gönderin" - gönderin işte yeterki gönderin. allah ordaki masum, yardıma muhtaç insanların yardımcısı olsun, biz yine devlet,millet olarak büyüklüğümüzü gösterelim, herkes elinden geldiğince insanlık adına yapılabilecek herşeyi yapalım, ama bin nasihattan bir musibet iyidir demiş atalarımız umarım o bölgedeki insanlarımız, yurttaşlarımız bu depremin sonucunda birlik beraberliğin, devletin öneminin farkına varır ve bundan sonra o hainlere destek vermezler

İnsanlık adına... :(

Merkezi Van Erciş olan 7.2 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı. Bölge halkının battaniye, kuru gıda, içme suyu, bebek maması gibi acil ihtiyaçları var. Depremzedelerin yaralarını sarmak için Kızılay’ın 0 312 430 23 00 numaralı telefonu ile 168 Acil Yardım Hattı’ndan her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Ayrıca tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj yollayarak, 5 TL’lik yardımda bulunabilirsiniz.

bazı yerlerde saçma sapan yorumlar var o yorumları yapanlara

120 filmini izlemelerini öneririm ;)

Milyonlarca taziye çağrısına rağmen 3-5 çapulcunun "iyi olmuş" söylemini alıp haber yapan ve köşe yazan yazarlara yazıklar olsun.

Hala teröriste şehit diyen sözde entellektüellere de yazıklar olsun.

İnsanlar ölüyor, felaket yaşanıyor ama hala siyaset peşindeler. Midem bulanıyor artık.

Allah ölenlere rahmet,yaralılara şifa versin.

Milyonlarca taziye çağrısına rağmen 3-5 çapulcunun "iyi olmuş" söylemini alıp haber yapan ve köşe yazan yazarlara yazıklar olsun.

Hala teröriste şehit diyen sözde entellektüellere de yazıklar olsun.

İnsanlar ölüyor, felaket yaşanıyor ama hala siyaset peşindeler. Midem bulanıyor artık.

burda dolfin mahmutla dalga gecmedik mi kardes

deforme olmus zihinleri elimine etmek lazim. isterse milyarlarca taziye cagrisi olsun. dogru olan milyonlarca mesaj var 3-5 capulcuyu sttret demek degil acaba 3-5 capulcu neden var demektir

diger ifadeye gelince karsit fikre sahip olmak sozde entellektuellik olmamali. sana nasil fasist diyince uzuluyosan sen de onu diyenlere sozde entel falan deme bence

MNG, PTT, ARAS ve YURTİÇİ KARGO VAN' A YARDIMLARINIZI ÜCRETSİZ ULAŞTIRIYOR..

Van'da meydana gelen bu depremde ölenlerin yakınlarına allahtan sabır diliyorum mekanları cennet olur inşallah.. Allahım Yaralılara da en kısa zamanda şifa verir inşallah...

Bu olay üzerinden siyaset falan yapmak istemiyorum ANCAK ;

Van halkı GÖÇÜK altından insanlarımızı çıkartmaya çalışırken PKK dene şerefsizler HALA Saldırmakla Hala Şerefsizlik ve Hala HAİNLİK yapmaktadırlar...

Hani siz oranın halkının iyiliği için Dağa çıkmıştınız ?

Ordaki halk can pazarında yakınlarına eşlerine dostlarına yanarken ... içme suyu bulamazken yemek yokken onlara yardıma koşan devletin güvenlik güçlerine saldırıyorsunuz ...

Sizin dininiz imanınız yok siz insan falan değilsiniz o dağlarda köpek gibi geberin gidin...

Bizim doğudaki kardeşlerimize de elimiz kolumuz uzanır ama siz uzak durun bölücü zihniyetliler...

24 şehidin naaşını toprağın sessizce almasını beklememek gerekirdi diyenlere intikam masum insanların ölümüyle olusan bir sey değildir..!!

Böyle düşünmek en az onlar kadar şerefsizlik , kalleşlik , kahpeliktir..!

24 şehidimin intikamı alınıyor gerek ülke topragımda , gerek yurdumun dışında..!

"Galatasaray Spor Klubünün yardım tırları 5000 battaniye, 5000 mont ve erzaklarla birlikte yola çıkmak üzere."

Twitter

yardım uçağını ilk gönderen ülke olan Azerbaycan, üçüncü yardım uçağını da gönderdi.

Teşekkürler Gardaş!

burda dolfin mahmutla dalga gecmedik mi kardes

deforme olmus zihinleri elimine etmek lazim. isterse milyarlarca taziye cagrisi olsun. dogru olan milyonlarca mesaj var 3-5 capulcuyu sttret demek degil acaba 3-5 capulcu neden var demektir

diger ifadeye gelince karsit fikre sahip olmak sozde entellektuellik olmamali. sana nasil fasist diyince uzuluyosan sen de onu diyenlere sozde entel falan deme bence

Ne karşıt fikri ? Hangi karşıt fikir?

Neyse uğraşmayacağım seninle.

Van'da meydana gelen bu depremde ölenlerin yakınlarına allahtan sabır diliyorum mekanları cennet olur inşallah.. Allahım Yaralılara da en kısa zamanda şifa verir inşallah...

Bu olay üzerinden siyaset falan yapmak istemiyorum ANCAK ;

Van halkı GÖÇÜK altından insanlarımızı çıkartmaya çalışırken PKK dene şerefsizler HALA Saldırmakla Hala Şerefsizlik ve Hala HAİNLİK yapmaktadırlar...

Hani siz oranın halkının iyiliği için Dağa çıkmıştınız ?

Ordaki halk can pazarında yakınlarına eşlerine dostlarına yanarken ... içme suyu bulamazken yemek yokken onlara yardıma koşan devletin güvenlik güçlerine saldırıyorsunuz ...

Sizin dininiz imanınız yok siz insan falan değilsiniz o dağlarda köpek gibi geberin gidin...

Bizim doğudaki kardeşlerimize de elimiz kolumuz uzanır ama siz uzak durun bölücü zihniyetliler...

Yok bu karşıt fikir oluyor. Okumuş cahiller bu ülkede köşe yazıyor. Gerçekten içler acısı.

Yapılan yardımlar iyi ilerliyor. Ülke seferber durumda. Özel kuruluşlarında işe el atması lazım.

Yurtdisindan yardim yapilabilecek banka hesaplari yokmu Kizilay'in falan?

Yurtdisindan yardim yapilabilecek banka hesaplari yokmu Kizilay'in falan?

Bildiğim kadarıyla yok sakın ama sakın Vandayanısma adı altında yardım toplayanlara kanmayın..

Yardim adı altında dağdakilere finansal destek saglıyorlar..

Öğrenir ögrenmez yazacam buraya yurtdısından yardımları iletmenin yolunu...! KIZILAY - AKUT ' a yardımlarınızı yapın..!

Bildiğim kadarıyla yok sakın ama sakın Vandayanısma adı altında yardım toplayanlara kanmayın..

Yardim adı altında dağdakilere finansal destek saglıyorlar..

Öğrenir ögrenmez yazacam buraya yurtdısından yardımları iletmenin yolunu...! KIZILAY - AKUT ' a yardımlarınızı yapın..!

Ben de bulamadim. Cok garip. SMS'le daha rahat yardim toplanilacagini dusunmusler herhalde.

Sarmasik dernegi PKK'nin diyorlar. Silmek lazim. Bilinmeyen derneklere yardim yapilmamasi lazim.

Geri
Üst Alt