Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

yav küfür edicem senin gibi biri için ban almaya değmez . senin bu zihniyetinle istanbula 7.4 yetmedi mi diye pankart açan zihniyetin zerre farkı yok. yazık gerçekten çok yazık . atası fatih sultan mehmet olan atası atatürk atası mevlana atası yunus emre olan bir nesilden böyle şahsiyetsiz insanların yetişmesi ne kadar acı bir durum ...

amcamın oğlunun yeni aldıgı arabasıyla bi iş sebebiyle vana gittik.bundan 4-5 yıl once.aracını sıfır aldıgından dolayı gözünden sakınırdı amcaoglu.mazotu bitmek üzereydi.petrol istasyonu bulamadık.yolun kenarında bi cocuk mazot satıyordu.yanına yaklasıp mazot lazım dedik.petrol var mı buralarda diye sorduk.cocuk bizde mazot var dedi.bu bize yetmez dedik.bizi bi yere götürdüler.ara mahallelerde depo gibi bi yer.orda bi adam vardı.kalın sesli.abi mazot lazım dedik.al hepsi mazot bunların nekadar lazım dedi.amcamın oğlu aman abi bunlar arabaya zarar vermesin?kaçak heralde bunlar türk mazotun yok mu dedi.adam;''Burası, Türkiye mi lan?! alıyorsanız alın,almıyorsanız s.ktirin gidin!''dedi.o laf hala kulagımdadır benim.yine de geçmiş olsun.

Çok fena salladın Mevlüt.

1 AK PARTİ - Adalet ve Kalkınma Partisi 40,18 171.067

Facebook'tan falan kopyala yapistir yapmis galiba hocam. Benim arkadaslardan biri de yazmis. Birileri salliyor, oburleri de "dogru mu" diye arastirmiyor. Sonra salla dur bdplilere. Onlar da hic bisey arastirmadiklari icin oyle.

Gecen biri 80 sehit var, 50 sehit olunca anayasaya gore hukumet istifa etmesi gerekiyormus, bizden gizliyorlar. Tv8de kadinin biri telefonla soylemis, aninda yayindan atilmis diye yazi paylasmis. Bi Allah'in kulu da acip interneti bakmaz mi? :o

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Dagdakilerin cogu Van'li,Eger iclerinde birazcik anne baba sevgisi varsa dagdan inerler.

Hic sanmiyorum ya neyse.

Facebook'tan falan kopyala yapistir yapmis galiba hocam. Benim arkadaslardan biri de yazmis. Birileri salliyor, oburleri de "dogru mu" diye arastirmiyor. Sonra salla dur bdplilere. Onlar da hic bisey arastirmadiklari icin oyle.

Gecen biri 80 sehit var, 50 sehit olunca anayasaya gore hukumet istifa etmesi gerekiyormus, bizden gizliyorlar. Tv8de kadinin biri telefonla soylemis, aninda yayindan atilmis diye yazi paylasmis. Bi Allah'in kulu da acip interneti bakmaz mi? :o

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Sonra çıktı ki bu haberi yapan site kürdistan dersim bilmem ne sitesi.Burda da paylaştıralar okudum hepsini.

Ulan sanki başka bir ülkeye yardım etmeye gidiyormuş gibi"-Şimdi bizden yardım istiyorsunuz,Şehit ettiğiniz askerler yardım etmeye gidicek.Nerde bu PKK?" tarzında düşüncesiz ve ergen yorumlar yapmayın artık.

Orası Türkiye devleti sınırları içersinde değil mi?Herhalde yardım gidecek, zaten yardım göndermek zor geliyor ise;Versenize oraları Kürtlere, kursalar ya Kürdistan'ı.Çünkü zaten kurmuşlar demektir ama resmiyete geçmemiştir.Bunu mu istiyorsunuz?Niye (çoğu)kimse düşünmekten vazgeçti şu son dönemlerde?İyice manyaklaştınız ve salaklaştınız?Kötü olmayı "cool" zannetmeyin.Değil çünküç.Kötü olmayı kolay zannetmeyin o da kolay değil çünkü.

Vatan bölünmez, bir bütündür diyipte;Akıllarında zaten bölmüş olanlara gelsin.

Ölü sayısı 272 yaralı sayısı 1200.

İnternetteki yorumları okuyorum insalık gitmiş inanılmaz derece ülke kutuplaşmış.Köylere hala yardım ulaşılamıyormuş haritadan silinmişler

Bagislarinizi dogru adreslere yapin!

İronik bir biçimde buradaki bazı arkadaşlar Van'daki insanlarımıza bölücü muamelesi yaparak, zaten dolaylı olarak bölücülük yapıyor ve sanırım hala ne yaptıklarının farkında değiller. PKK dediğiniz örgütün amacı zaten bu değil midir; insanları birbirlerine kırdırmak gibi?

Daha bu sabah sigara arabasının önünü kesen pkk'lılar bilmem kaç karton sigarayı alarak dağa kaçtılar ...!!!

Şimdi Böyle bir acı günde dahi nelerin peşindeler ? burda kürt kökenli bir renktaşlar varsa çıkıp ben kürdüm ama pkk'nın niyeti can almaktır haraç kesmektir demeliler....

Peki ne yapıyorlar kürt kökenli vatandaşlar ? susuyorlar... pkk dedin mi susuyorlar .... SUSMAYACAKLAR... Diyarbakırda şırnak ta bingöl'de yürüyüp protesto edecekler....

Bakın Devlet Her bölgemize elinden geldiğince yetişmeye çalışıyor... herkesin istediği ;Devleti sadece kötü günlerde hatırlamak değil, iyi günlerde de Devlete yardımcı olmak gerekir...

Yardımcı olmak susarak olmuyor...

Elektriğimizi, suyumuzu, etimizi, sütümüzü devlet versin biz yatalım demek değil...

Yatın yatmanıza da birşey diyen yok zaten üretmiyorsunuz ama en azından DEVLETİMİZE Sahip çıkın koruyun...

Arada çatlak sesler çıksa da genel itibariyle milletimizin olaya yaklaşımı çok iyi..

bugün anneme kamuoyundaki bu ırkçı yaklaşımları cehalet saçmalarını anlatıyorum doğru diyor binlerce insanın yüreğini yaktılar diye söyleniyor yürek soğutuyor besbelli.

uzaklaştım hemen.

insanlığın içine düştüğü durumu biraz garipsedim ama önemsemedim de. insanlık belli ki hayatı boyunca bir defa görmeyeceği enkaz altındaki bebeye kin güdüyor.

orda okuma yazma bilmeyen hatta Türkçe bilmeyen yaşlılar, orda hiçbişiden habersiz bebekler soğuktan titrerken, bi tane battaniye göndermek yerine, vanın ülkenin neresinde olduğunu tartışıoruz..

İronik bir biçimde buradaki bazı arkadaşlar Van'daki insanlarımıza bölücü muamelesi yaparak, zaten dolaylı olarak bölücülük yapıyor ve sanırım hala ne yaptıklarının farkında değiller. PKK dediğiniz örgütün amacı zaten bu değil midir; insanları birbirlerine kırdırmak gibi?

Amacım Kürt veya Türk değil onu söyliyim.Bu vatan içim kimler canlarını veriyorsa bu toprağın sahibi de onlardır.Ama birşeyi göz ardı ediyoruz veya duymak istemiyoruz.Son olaylara bakalım hemen.Son 24 şehitte kaç tane Kürt vardı? 14 tane bunu söyleyen ben değilim Chp milletvekili Sinan Aygün'dür.Bitlis'te 5 polis şehit oldu 5 tane de vatandaş.Şehit polislerden 2'si Kürt kökenli.Teröristler 3 tane kadını taradı.Teröristler doğmamış çocuğu öldürdü annesi ile beraber.Burda da gözüküyor ki teröristler Kürt-Türk umrunda değil.Kürt vatandaşlara düşen bunu görmektir.Türk vatandaşlara da düşen ırkçılığı bırakıp doğruları görmektir.Aslında Kürt-Türk demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.

bugün anneme kamuoyundaki bu ırkçı yaklaşımları cehalet saçmalarını anlatıyorum doğru diyor binlerce insanın yüreğini yaktılar diye söyleniyor yürek soğutuyor besbelli.

uzaklaştım hemen.

insanlığın içine düştüğü durumu biraz garipsedim ama önemsemedim de. insanlık belli ki hayatı boyunca bir defa görmeyeceği enkaz altındaki bebeye kin güdüyor.

Mesela kim yazıyor ? çok merak ediyorum da ... resim olarak falan koyabilir misin buraya... ..

Böyle bir felakette bunların konuşulmasına karşıyım ama şunu da söylemek gerek.Türkiye'de kürt var bir de bdp li kürt var...

Geri
Üst Alt