Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

4 'ten sonra almıyorlar galiba Alemdar abi.

Öğle 12'de gittik olm Refik...

20 koli kışlık elimizde kalıyordu neredeyse...

Azına tükürdüğümünün gerizekalı bir kadın koymuşlar oraya...

Neredeyse dövdürtecekti kendisini...

Bayana el kalkmaz Amenna...

Ama bunlar kaşınıyor...!

Yurtiçi Kargo VAN a gönderlecek yardımları ücretsiz gönderiyormuş.

Size en yakın yurtiçi kargo şubesine ulaşabilirsiniz.

Ben GSCİMBOM olarak yardım kampanyası düzenlemeyi öneriyorum

11.jpg

Şu resimden sonra söylenecek bir tek kelime bulamıyorum. Allah ölen vatandaşlarımıza rahmet, kalanlarına sabır, bu masumlarada yaşam gücü versin inşallah. Milletimizin başı sağolsun.

Milletimizin Devletimizin Başı Sağolsun...

Bir taraftan terör bir taraftan Deprem...

Başımızda karadumanlar gezmeye başladı....

Yanlız Gökkuşağını Seviyorsan Yağmur'a Katlanmasını Bileceksin... Ya Sabır ...

SON DAKİKA:Erciş'teki çalışmalarda 2 haftalık AZRA bebek enkazdan sağ kurtarıldı,alkış sesleri duyuluyor canlı yayında...

super haber ama..

burda politka yapmak istemiyorum.. sadece bisey paylasacagim, belki daha once paylasildi..

Vandaki halkin 94% BDPye oy verdi..

bebek için sevindim sadeçe, çünkü burdaki bebek henüz oradaki %94'lük kısma girmiyo çünkü oy veremez o daha, ikinciside eğer o %94'lük kısım gerçekten bu ülkenin bölünmesini isteyip pkk'yı destekliyosa, tüm samimiyetimle diyorum ölenlere acımam. çünkü o insanlarla dağdakiler arasında bi fark yok. düşünce ve kafa yapıları aynı sadeçe yaşadıkları yerler farklı. ama ölenlerin ve bu acıyı yaşayanların hepsi pkklı olmadığına göre bi çok insana yazık olmuş demektir. Allah korusun.

super haber ama..

burda politka yapmak istemiyorum.. sadece bisey paylasacagim, belki daha once paylasildi..

Vandaki halkin 94% BDPye oy verdi..

Sanırım bunu daha çok yazacağız.

AK PARTİ : % 42.6

BDP(BAGIMSIZLAR) :%38.5

CHP :%5.2

DİĞER : 13.7

Az araştırsan öyle olmadığını görürsün.

Adı Yunus... 13 yaşında... Her depremin bir simgesi vardır ya Yunus da Van depreminin simgesi olmaya aday.

Yunus, bu 7.2 büyüklüğündeki yıkıcı depreme Van'ın Erciş ilçesinde bir internet kafede yakalandı.

Kafenin bulunduğu binanın enkazında canlı olduğu anlaşılınca kurtarma ekipleri hemen olay yerine gönderildi.

Yanlarında Reuters'ın deneyimli foto muhabiri Ümit Bektaş da vardı.

İşte Van depremi de dünyaya Bektaş'ın çektiği bu karelerle anlatılıyor.

Yunus, enkaz altında saatlerce bekledi. Kurtarma ekibi başının altına bir yastık verdi, dinlensin diye.

Tam tabiriyle "gık"ı bile çıkmadı Yunus'un. Görevliler, "Yunus'a sabırlı ol" dediler, Yunus da saatlerce sakince kurtarılmayı bekledi.

Üstelik üzerinde bir başkasının cansız bedeniyle.

Yıkıntıların arasında Yunus'a kalkan olan bir beden... Minik Yunus'un kurtarıcısı...

Minik çocuğun sol omzunun üzerinden uzanan bu ölümün soğuk eli oluyordu Yunus'u hayata döndüren.

Bu kişinin kimliği bilinmiyor. Sadece bir erkek olduğu biliniyor. Bir de elindeki alyanstan evli olduğu...

Hurriyet

Ancak sabaha karşı Yunus'tan acı haber geldi. İç kanaması da olan Yunus'un hastaneye giderken kalbi dayanmadı ve yaşama veda etti.

Yunus depreme Van'ın Erciş ilçesinde bir internet kafede yakalandı... Ekipler binada canlı olduğunu anlayınca hemen çalışmaya başladılar...

Yunus, enkaz altında saatlerce kaldı.... Kurtarma ekibi başının altına bir yastık verdi, Yunus dinlensin diye.

Yunus üzerinde bir başkasının cansız bedeniyle saatlerce kurtarılmayı bekledi....

Saatler sonra Yunus kurtarıldı enkazda sıkıştığı yerden... Ancak mucize yarım kaldı... Enkazdan çıkarıldıktan sonra Yunus bilincini yitirdi... Hastaneye kaldırılırken de kalbi durdu, yaşama veda etti.

Hurriyet

Yunus kardesimiz yasamini yitirdi :( :( :(

Oy oranı önemli değil.Önemli olan insan olmaları ve kim olurlarsa olsun yardıma ihtiyaç duymaları bence.

bi istatistik onu soyluyorum.. bebek icin sevindim bende.. ama bu oy oranida.. ve o partinin neyaptiginida kiyasa alirsak.. hersey ortada degilmi renkdas..

Görmedin bir daha yazim.

AK PARTİ : % 42.6

BDP(BAGIMSIZLAR) :%38.5

CHP :%5.2

DİĞER : 13.7

Geri
Üst Alt