Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Hiç bir yerde böyle bir haber yok Bersan.Haberi nerden aldın? Yok gerçekse bu şerefsizlikten başka birşey değil gerçek değilse burda milleti şişirmenin galeyana getirmenin anlamı yok.

Bu ne yahu bunları deyince fasist oluyoruz sonra %96 sı bdp li zaten yeter artık ya adamlar yardım etmeye geliyor muameleye bak.

Böyle birşey olabilirmi yahu.

Bu yüzden kin duyuyor insanlar,asker ya asker bari ona dokunmasın insanlar abimin taburu da oraya yardım kostu yazık vallahi yazık.

İyi olanları da var elbet ama bu adamlar genelini lekeliyor işte nefret oluşturuyor.

:

Sanırım bunu daha çok yazacağız.

AK PARTİ : % 42.6

BDP(BAGIMSIZLAR) :%38.5

CHP :%5.2

DİĞER : 13.7

Az araştırsan öyle olmadığını görürsün.

:

Bak sen Facebook'ta görüp direk inanmışsın olaya. Hiç araştırmayı düşünmemişsin bile.. Senin gibi okuma yazma bilen, belli bi öğrenim seviyesinde olan biri bile araştırma yapmaktan çekiniyor duyduğu/gördüğü bi konuda. Şimdi terör yanlılarını suçlama hakkını kendinde görüyor musun? Sadece sana yöneltmiyorum bu soruyu, kendim de dahil herkese yönelttiğim bi soru bu. Bir sürü 18 yaşını doldurmuş, öğrenim görmüş insanlar bile araştırma yapmaktan kaçınırken, terör yanlısı halkı nasıl suçlayabiliriz? Onlara doğduklarından beri terörün iyi bir şey olduğu söyleniyor. Henüz daha çocukken öğretiliyor bunlar. Ve terör yanlısı halkın birçoğu okuma yazma bile bilmiyor, öğrenim görmemişler. Doğal olarak da doğruyu bulmaları zor. Terörün kötü olduğunu öğrenmeleri zor. Bizim gibi okuma yazma bilen, siyasi konulara aklı eren, öğrenim görmüş insanlar "Van %94 bdpye oy verdi" denince inanıp, arkasını araştırmıyorsak, o insanlardan ne bekliyoruz? O insanların böyle imkanları yok, araştırma yapma, durumu sorgulama imkanları yok, çünkü doğduklarından beri beyinleri yıkanıyor. Biraz empati yapalım ve onların durumunu anlamaya çalışalım. Elimizde imkan varken doğruyu aramayan bizler, yeri geldiğinde elinde imkan olmadığı halde o insanlardan doğru yolu bulmalarını, doğru yolda olmalarını beklemeyi çok iyi biliyoruz. Hiç adil değil.

Not: Bu yazdıklarımı sırf senin için, sana gıcıklığımdan yazmadım. Ben de Facebook'ta onlarca kişi gördüm, ve eminim aramızda da vardır bunlara inanan birçok kişi. Genel olarak konuşuyorum yani.

haber bana önceden geldi.Yakında da basına düşer.Belki 1-2 siteye düşmüştür.

Askerlerimizden birinin ağır yaralı olduğu söylendi bana..

Artık hiçbirşey demiyorum.Oradaki depreme artık üzülemiyorum da sevinmiyorum da..Tamamen ortadayım.Sağlıklı düşünemiyorum artık.

Çok kötü..Çok kötü..Beni böyle duygusuzlaştıranların,kinlendirenlerin,bu köpeklere de doğal afet zamanında bile destek verenlerin, allah bin belasını versin..

Haberler basindan once niye hep sana geliyor ?

ee o mantıkla bakılırsa iktidardaki partiyi sevmeyen biri İstanbul deprem olursa "oh iyi olmuş o partiyi oy verdikleri için" der.

Nevruz kutlaması tam bir pkk mitingine dönüyor .

İşgalci TC kürdistan'dan defol diye pankartlar açılıyor bak o videolara bütün halk gitmis resmen bu haber doğruysa eğer hiç birşey demeye gerek yok.

Benim abim kütahya'da asker onlar tabur olarak yardıma gittiler cidden ayıp sinirlerim bozuldu.

Bu ne yahu bunları deyince fasist oluyoruz sonra %96 sı bdp li zaten yeter artık ya adamlar yardım etmeye geliyor muameleye bak.

Böyle birşey olabilirmi yahu.

Bu yüzden kin duyuyor insanlar,asker ya asker bari ona dokunmasın insanlar abimin taburu da oraya yardım kostu yazık vallahi yazık.

İyi olanları da var elbet ama bu adamlar genelini lekeliyor işte nefret oluşturuyor.

Burada o genelin suçu ne? Sorun tamamen sende başlayıp sende bitiyor...

Şimdi varsayalım ki böyle bir olay oldu... Burda göçük altınan çıkan bebenin veya hala göçükte bulunan adamın günahı ne ?

MAKU.jpg
[/URL][/IMG]

Ellerinden öpüyorum baba.Böyle insanlarımız olduğu sürece sülükler bir halt yapamaz.

Mana ile muhabbeti kaydıralım.Dün ana haberde bir haber vardı, binanın birinde çalışma bitmiş iş makineleri girmişti. Meğer göçük altında 3 kişi varmış cepten Bursadaki yakınına mesaj atmış, sesimizi duyuramıyoruz makineler bizi öldürecek diye. Sonra tekrar çalışmaya başlamışlardı varmı haberi olan, merak ettim gerçekten. Birde bu iş makineleri neden bu kadar erken giriyor anlamadım. 99'da Sakaryada 11 gün sonra kurtulan olmuştu. Belki şimdi şartlar daha ağır ama daha 48 saati yeni doluyor varmı bilgisi olan?

Macaristan olağanüstü hal ve felaket bilgi servisi RSOE EDIS'e göre, sismologlar 23 Ekim'de Van'da meydana gelen depremin Nemrut yanardağını harekete geçirmesinden endişe ediyor.

Bölgede Pazar günü yaşanan 7.2'lik depremin ardından 6.1 büyüklüğünde bir de artçı deprem olmuştu.

Şu an yarı aktif olarak bilinen Nemrut Dağı'nın volkanik faaliyeti hakkında kesin bilgi elde edebilmek için dağın etrafındaki gaz çıkışının ölçülmesi gerekiyor.

(ntvmcnbc)

Macaristan olağanüstü hal ve felaket bilgi servisi RSOE EDIS'e göre, sismologlar 23 Ekim'de Van'da meydana gelen depremin Nemrut yanardağını harekete geçirmesinden endişe ediyor.

Bölgede Pazar günü yaşanan 7.2'lik depremin ardından 6.1 büyüklüğünde bir de artçı deprem olmuştu.

Şu an yarı aktif olarak bilinen Nemrut Dağı'nın volkanik faaliyeti hakkında kesin bilgi elde edebilmek için dağın etrafındaki gaz çıkışının ölçülmesi gerekiyor.

(ntvmcnbc)

Oha tektonik değilmiymiş?

Beyler başlık illa ki kapanmayacak ama sürekli siyasi partilerin yüzleri veya terör örgütlerini fln olaya karıştırmayın lütfen.

Bu başlığın amacı şudur;

''Bugün sabah bir bebek kurtarılmış''

Bunu haber olarak yazarsınız sevinen olur, bilgi edinen olur. Yardım kampanyalarını burada paylaşabilirsiniz.

Ama konuyu ısrarla siyasete sürükleyenler olursa konudan uzaklaştırılacaklar. Lütfen biraz daha başlığın ana fikri üzerinden yorum yapın.

Serhat adinda 10 yasinda bir cocuk kurtarilmaya calisiliyordu az once kanalturk te.

Göcük altından gencimi genclerimi tam bilmiyorum internet sayesinde bulmuslar. Kardesim dedi faceden yazmıs cocuk galiba

şerefsiz medya burda annesi babası tarafından terkedilen bir kız varmış annem anlattı zor çartlarda okumuş öğretmen olmuş vanda görev yapıyormuş ölenlerden birisiymiş medya harbi şerefsiz haberde anne ve babasınıda bir önceki depremde kaybetti diye söyledi yazık lan acıyorum medyaya habere ilgiyi arttırmak için yaptıkları şerefsizliğe bakın

Yunus'a çok üzüldüm... neden bilmiyorum ama beni gerçekten çok etkiledi...

Direnseydin be yunusum sevinmişti herkes göçük altından çıktığına...

gönderilen yardım konvoylarını yağmalayanlar var

şu anda Cnntürk açarsanız korkunç görüntüler var

screenshot20111026at121.png

Geri
Üst Alt