Van'da Arama Ekiplerinin Üzerine Çığ Düştü: 39 Ölü, 53 Yaralı

Korkunç bir durum Allah rahmet eylesin.

2 kişiyi kurtarmak için giden ekibin üstüne çığ düşüyor trajik bir durum

ölü sayısı şuan 26 ama 35i bulacak gibi 10-15 kişi var diyorlar

Ölü sayısı sürekli artıyor. En son 30'u geçmişti. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Enerji yok olmaz, enerji şekil değiştirir.

Sadece maddi düzlemde canlılık özellikleri gösteren türü insan olan canlıların 26 adet görüntüsü doğa döngüsünde toprağa karışıp ilk canlılara yem oldular.

Canlılık özelliği veren enerji yok olmayıp şekil değiştiriyorsa bu canlıların enerjileri ne şekilde döngüdelerdir acaba? Etlerinin ve organlarının yapısında var olan protein ve diğer yapıtaşlarından bahsetmiyorum. Onların yem olarak doğada yer aldığı belirli. Canlılık özelliği veren o enerji başka bir canlı türünde gözlemleniyorsa (hareket beslenme boşaltım vs) bizi, insan türü olarak yaşamlarımızı, diğer canlılardan daha değerli kılan şey ya da şeyler nedir?

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride kalanların Allah yardımcısı olsun.

Mekanlari cennet olsun. Onlarinda kaderi malesef boyle yazilmis.

Ne diyecegimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara da sabir versin.

2020 nasıl.bir yıl anlamak mümkün değil daha 2 ay oldu olumlu tek birşey yok

Okadar afetler üzücü şeyler oldu birde fenerin komple battığını görelim bari

33 olmuş ölü sayısı nerdeyse elazig depremi kadar insan hayatini kaybetti neden? başkasına yardim etmek icin..bundan daha aci ne olabilir ? o kadar üzgünüm ki anlatamam

Allah rahmet eylesin

2020 hiç iyi başlamadı dünya ve ülkemiz adına,allah rahmet eylesin.

Tesadüf ki, tam o sıralarda İsveç'te insanlar çığ altında kalmış; Tv'de ekranları ikiye bölmüşler, bir tarafta can pazarı var, diğer tarafta İsveç Başbakanı Stefan Lövfen çıkmış, duble yol yaptık, fiyortları turizme açtık diye kendini övüp miting yapıyor.

Vay ben sizin vicdanınıza sıçayım kitapsız İskandinavlar.

Çok çok üzücü bir olay, başkasının canını kurtarmaya giderken kendi canından olmak ne denilebilir ki Allah razı olsun mekanları cennet olsun...

Enerji yok olmaz, enerji şekil değiştirir.

Sadece maddi düzlemde canlılık özellikleri gösteren türü insan olan canlıların 26 adet görüntüsü doğa döngüsünde toprağa karışıp ilk canlılara yem oldular.

Canlılık özelliği veren enerji yok olmayıp şekil değiştiriyorsa bu canlıların enerjileri ne şekilde döngüdelerdir acaba? Etlerinin ve organlarının yapısında var olan protein ve diğer yapıtaşlarından bahsetmiyorum. Onların yem olarak doğada yer aldığı belirli. Canlılık özelliği veren o enerji başka bir canlı türünde gözlemleniyorsa (hareket beslenme boşaltım vs) bizi, insan türü olarak yaşamlarımızı, diğer canlılardan daha değerli kılan şey ya da şeyler nedir?
Baş sağlığı dileyebilmek üstat...

Çok çok üzücü bir olay, başkasının canını kurtarmaya giderken kendi canından olmak ne denilebilir ki Allah razı olsun mekanları cennet olsun...
Türk insanı böyle üstat canını hiçe sayıyor daha geçen yine arama kurtarma ekiplerinden dereye kapılanlar oldu kayıp foto muhabirini bulmaya çalışırken sürekli oluyor

Geri
Üst Alt