VAR Hakemi Olsanız Tuttuğunuz Takım'ın Lehine 'Hatalı' Kararlar Verir miydiniz?

Her takıma eşit yaklaşırdım bu sene hakemler böyle olsaydı çoktan şampiyon olurduk.

vermem tabi ki nasıl bi zevk alacam ki o tür bi galibiyetten, fenerin 5 yıldızına benziyor 🤢

İçim yana yana alehine pozisyon varsa verirdim kararı. En azından kafamı yastığa rahat koyardım maç geceleri.

Kural neyse uygulatirdim çünkü yapmayınca başkasının hakkını çalmış olurum. Hırsızlık sadece mal çalmakla olmaz. Bugünlerde dürüstlüğün pek önemi kalmamis olsada dürüst olmak insan olabilmenin en temel kuralidir. O yüzden icim yansada dogru karar neyse onu verirdim. Ancak kanaat kullanabileceğim bir pozisyon olsa kesinlikle Galatasaray lehine kullanirdim

Eğer bu maç Galatasaray fener maçı olsaydı feneri doğrardim. Yıllarca yaptıkları pisliğe karşılık hiçte dürüst olamazdım. Umrumda da olmazdı hatta hak yerini bulduğu için mutlu olurdum

hakemlerin özellikle üç büyük kulübün maçlarında bu kadar hata yapma sebebi, türkiyedeki kepaze futbol ortamının yarattığı baskı ve işlerini kaybetme korkusudur.

dikkat ederseniz hangi camianın maçı olursa olsun, eğer iç sahada oynuyorsa ve son 10 dakikaya geride girdiyse, bütün gri pozisyonları ev sahibi lehine verirler.

üç kulüp içinde bu durum geçerli.

bir insan görev esnasında acaba işimi kaybeder miyim diye düşünüyorsa zaten düzgün performans vermesini bekleyemezsin.

bununda en büyük sorumlusu üç büyüklerin canı yanmasın da geri kalanın koy poposuna rahvan gitsin şeklinde takılan mhk ve tffdir.

özellikle işi gücü algı yapmak olan fb camiası ve koçun satılık medyası da buna çanak tutanlardan.

ayrıca aptal taraftar grupları temizlenmeden türkiyede bu saçmalıklar bitmez.

normal sartlar altinda gsnin kollanmasina ihtiyac duymayacagi icin raha rahat yönetirdim maclarimi

türkiyede tüm lig maclari iyi yönetilse zaten rakipsiz sampiyon oluruz hemen hemen her sene

Yapmazdin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yapardım, ince ince kıyın kıyın takdir haklarımı cimbomdan yana kullanırdım

Bir maçta yan hakemlik yaparken oyunculardan biri sakatlandı, yerine girecek adam yoktu. Ben bayrağı arkadaşın eline tutuşturdum ben girdim oyuna. Güzelde oynadim hani, asist yaptım defanstan. Biraz öncesinde laf edenler oynarken hicbirsey demediler, tam tersine haklıydın o pozisyonda falan dediler. Ben şeref kavramina ortalamanın üzerinde bir değer gösterdiğim için kendi takimimin maçını kabul etmezdim en başta, etsemde 2 kat daha dikkatli olurdum.

Yapılmaz böyle bir şey. Sahadaki ter döken adamın milyonlarca taraftarın ahını alacak kadar haysiyetsiz değiliz.

Ana hakem olsam tereddüttlü pozisyonlarda tuttuğum takım lehine kararlar verebilirdim ama var hakemliğinde böyle bir lüksün yok.Önünde kocaman ekran var önünde oturuyosun buna rağmen nasıl hatalı kararlar verebiliyolar anlayamıyorum.

Valla ilginç, takımımıza yapılan operasyona isyan eden birçok renktaşımızın Ali Koç'tan Lale Orta'dan pek de farkları yokmuş aslında. Ellerinde olsa onlar da şikenin şaibenin dibine vuracak belli ki.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gri pozisyonları verirdim sadece

bakarim o sezon takimima nasil davraniliyor? genelde hak yeniyorsa ve eger varsa bir kritik mac sampiyonluk dügümünün cözüldügü veya bir kirilma maci o macta geregini yaparim hic de geri durmam

Meslegimi layigiyla yapmaya gayret ederdim.ayrica galatasarayimin sozde rakiplerinden daha iyisini yapmasi icin ayricaliklara ihtiyaci yok adelet olsa zaten yanimizdan gecemezler.

Hakim savcı ve hakemlerin her şeyden önce ahlaklı olması gerekiyor zaten yanılmıyorsam göreve başlamadan önce yemin ediyorlar. Zaten ne zaman toplum her alanda ahlaklı kararlar alırsa o toplum büyür

Geri
Üst Alt