VAR Manipülasyonu!

fenerli yavşaklarda hakemle yendınız o verdi diyor bide. ulan yavşaklar sizin tea

EDPYuzRXoAE_JEu.jpg

EDPYuzKXYAEaGyx.jpg

Ellere dikkat

Olm cizgi kapkalin zaten yakin ucunu omzundan cekmis mavi yine geride bu tarz seylerle masturbasyon yapmayin bos yere

Ben Emrenin pozisyonu için şikayet ediyorum açık ofsayt değil

Ayrıca dikkat et Babel'in pozisyona o kadar detaya girerlerken Emre'nin pozisyona sadece çizgi çekmişler daha ne yapacaklar

+ Emre'nin pozisyonu muhtemelen gösterilmeyecekti yanlışlıkla verdiler.Görüntü hemen gösterilip kaldırıldı dikkat eden olmuştur

Algiyi falan bosverin de su basligi kapatin

Bu pozisyonlarda bir sey yapildi mi bilemem ama yapildiysa da gozlerinle kanitlayamazsin merak etme

Bu mactan sonra sunu gundeme getirmek bizim isimize yaramaz emin olun, birinde top ayaktan cikti deniyor digerinde de yoneldigi aciya gore gorsek keske

Bos islerle gundem mesgul etmeyin

İki pozisyonda ofsayt değil arkadaşlar. Alanen doğranıyoruz. Bu sezon bunu sık yapacaklar. Utanmasalar ademin pozisyonunada ofsayt çizecekler. O kadar incelediler ama bulamadılar birşey. Bu kadar şerefsizlik olmaz. Bunun adı adiliktir.

fatih hoca hariç yönetimden birisi bile hakkımızı savunmak için konuşamıyo,kaç haftadır VARdan doğruyolar.

Babel'in gölünde net top ayakatan çıktıktan sonra çizgi çekilmiş (dk 61deki golü) capste top zaten yatay bir çizgi olarak görünüyor neredeyse. Ofsayt başlangıç anı bu şekilde alınmaz. Aleni şike. Top noktasal olarak görünecek GSli topçu ilk değdiği anda.

Emre'nin asisti (yine Babel'in gölünde) de, çizgi çok net şekilde Emre'nin eli baz alınarak çekilmiş.

Doğru tektir. Objektif olacağım ayağına hiç şey yabmayin.

Yeni nesil Türk insanının karakterinde şike, rüşvet vs vardir. Ve kimse bana bu capslerin doğru olduğuna inandıramaz.

Kulak memesi ofsaytı şeklindeki tüm pozisyonlar, Türkiye'de şaibelidir.

Bunu gündem yapmak gerekli kesinlikle. Medyada maalesef güçlü değiliz ama gerekirse buna özel basın toplantısı düzenleyip kafalarına kafalarına vuracaksın. Milimetrik oynamalar ile her ofsayt pozisyonunda bizim golümüzü iptal edip yediğimiz golü geçerli sayabilirler. Kesinlikle üzerine gidilmeli. Daha 3. haftadan başladı, bunun önünü alamayız.

EDPVxr9X4AABmFI

Topla oynanan ilk temas anı.. Feg'in pozisyonu ayaktan çıktığı bariz

Geri
Üst Alt