var nasıl kullanılmalıdır örneği

Turkiye'de:

Erkan: "Cihan kos el var, gel sana gosterecegim".
Cihan: "Tamam bekle geliyorum".
Erkan: "Tamam acele etme, gel beraber teyit edelim".
Cihan: "Geldim".
Erkan: "Sana suan carpma pozisyonunu gosteriyorum. Arkada hucum oyuncusu var, ele carpmasa ona gelecek".
Cihan: "Tamam gordum, penalti veriyorum".
Erkan: "Tamam, ohhhhh".

2 ay sonra hakem performans toplantisinda:

Hugh Dallas: "Burada penalti yok"
Erkan: "Evet simdi izleyince gordum yok. O anki hissiyatim o yondeydi".

The End.

bence yanlış karar. Kronolojiye bakarsak sterling denen flopları ile nam salmış dümencinin ilk pozisyonda havuza atlar gibi kendisini yere atmasından ötürü oyun endirekt tottenham serbest vuruşu ile başlamalıydı. Romeroya da oyunun durması gereken bir alanda yaptığı sert müdaheleden ötürü kart yine de verilebilir o ayrı

bence yanlış karar. Kronolojiye bakarsak sterling denen flopları ile nam salmış dümencinin ilk pozisyonda havuza atlar gibi kendisini yere atmasından ötürü oyun endirekt tottenham serbest vuruşu ile başlamalıydı. Romeroya da oyunun durması gereken bir alanda yaptığı sert müdaheleden ötürü kart yine de verilebilir o ayrı
Bu yanlış bence

Kendini atmalara müdahale edemiyorlarya, o yüzden. Yani hakem o atmaya penaltı çalsa müdahale ediyorlar tabi de akabinde veya öncesinde başka bir şey olduysa atma kısmına dönemiyorlar. Ama futbol mantığı açısından seninki doğru olurdu.

Kendini atmalara müdahale edemiyorlarya, o yüzden.
Hocam vara çağırma sebebi olarak yere atma vs sunulamıyor onda tamamız . Başka bir pozisyon için incelenip yere atma tespit edilirse bence karışabilir. Taç için de müdahale edilemiyor ama bir Bayern maçında başka bir pozisyon incelenirken topun taca çıktığı anlaşılmış ve taç kararı verilmişti diye hatırlıyorum

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam vara çağırma sebebi olarak yere atma vs sunulamıyor onda tamamız . Başka bir pozisyon için incelenip yere atma tespit edilirse bence karışabilir. Taç için de müdahale edilemiyor ama bir Bayern maçında başka bir pozisyon incelenirken topun taca çıktığı anlaşılmış ve taç kararı verilmişti diye hatırlıyorum

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana cevaben yazdığım mesajı sonradan düzenledim, sonrasını okumamış olabilirsin haklı olarak düzeltme yaptığım için. Zaten futbol mantığı olarak seninki doğru. Zamanla düzelteceklerdir bu işleri diye umuyorum.

Geri
Üst Alt