- 3 Haziran 2015
- 57.730
- 67.041
- 4.143
Bir kaç dakikanızı ayırıp şu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. Chelsea Tottenham maçında yaşanan bu ilginç pozisyon, var‘in mükemmel iletişimi ve verilen kararlar gerçekten çok ilginç olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yanlış bencebence yanlış karar. Kronolojiye bakarsak sterling denen flopları ile nam salmış dümencinin ilk pozisyonda havuza atlar gibi kendisini yere atmasından ötürü oyun endirekt tottenham serbest vuruşu ile başlamalıydı. Romeroya da oyunun durması gereken bir alanda yaptığı sert müdaheleden ötürü kart yine de verilebilir o ayrı
Bu yanlış bence
Kendini atmalara müdahale edemiyorlarya, o yüzden. Yani hakem o atmaya penaltı çalsa müdahale ediyorlar tabi de akabinde veya öncesinde başka bir şey olduysa atma kısmına dönemiyorlar. Ama futbol mantığı açısından seninki doğru olurdu.bence yanlış karar. Kronolojiye bakarsak sterling denen flopları ile nam salmış dümencinin ilk pozisyonda havuza atlar gibi kendisini yere atmasından ötürü oyun endirekt tottenham serbest vuruşu ile başlamalıydı. Romeroya da oyunun durması gereken bir alanda yaptığı sert müdaheleden ötürü kart yine de verilebilir o ayrı
Hocam vara çağırma sebebi olarak yere atma vs sunulamıyor onda tamamız . Başka bir pozisyon için incelenip yere atma tespit edilirse bence karışabilir. Taç için de müdahale edilemiyor ama bir Bayern maçında başka bir pozisyon incelenirken topun taca çıktığı anlaşılmış ve taç kararı verilmişti diye hatırlıyorumKendini atmalara müdahale edemiyorlarya, o yüzden.
Sana cevaben yazdığım mesajı sonradan düzenledim, sonrasını okumamış olabilirsin haklı olarak düzeltme yaptığım için. Zaten futbol mantığı olarak seninki doğru. Zamanla düzelteceklerdir bu işleri diye umuyorum.Hocam vara çağırma sebebi olarak yere atma vs sunulamıyor onda tamamız . Başka bir pozisyon için incelenip yere atma tespit edilirse bence karışabilir. Taç için de müdahale edilemiyor ama bir Bayern maçında başka bir pozisyon incelenirken topun taca çıktığı anlaşılmış ve taç kararı verilmişti diye hatırlıyorum
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim fikrim, beni ilgilendirmez