Varlığı Dert Yokluğu Yara= Belhanda !

Ersin Kaçar

Kırmızı Üye
Oynadığında kızıyoruz. Oynamadığın da arıyoruz . Soru net. Devre arasında olası bir teklifte Belhanda yı satmalımıyız?

Galatasaray in tek derdi zaten belhanda

Galatasaray Düşmanlarının .........

Emre sakat olmasaydi belhanda who derdik yine
He Belhanda'nın çeyreği yeteneği olmayan, uğruna 32 gol atan forvet gönderilip takıma ihanet edilerek alınan Emre.
Oynadığı zamanları da gördük, Belhanda nefretinden ne kadar kudursanız da kendisi takımın olmazsa olmazıdır. Ya siz nasıl mod oluyorsunuz bu futbolculara takık hallerinizle?

He Belhanda'nın çeyreği yeteneği olmayan, uğruna 32 gol atan forvet gönderilip takıma ihanet edilerek alınan Emre.
Oynadığı zamanları da gördük, Belhanda nefretinden ne kadar kudursanız da kendisi takımın olmazsa olmazıdır. Ya siz nasıl mod oluyorsunuz bu futbolculara takık hallerinizle?

Pardon sen modlugumu sorguladin diye birakmaliyim.

Ozgur dusuncem ve tekrarliyorum

EMRE DAHA İYİ hele Gol yollarinda

Pardon sen modlugumu sorguladin diye birakmaliyim.

Ozgur dusuncem ve tekrarliyorum

EMRE DAHA İYİ hele Gol yollarinda
niye 6-0 yendiğimiz maçta 2 gol attı diye mi? Adam 2 sn düşünmeden pas atamıyor. Oyun zekası belhanda'nın çeyreği dedim o kadar bile değil. Biz gol yollarında etkili olsun diye de almadık diye hatırlıyorum?

Fernando gibi yürümeye hali olmayan çöpleri severler
Garry e koşu arkası pası ve elindeki topu rakibe arkasından tekme atınca orgazm olduk futbol severler olarak

Galatasaray Düşmanlarının .........

10-15 bandı gelmedikçe satmanın luzmü yok çünkü yerine gidip tolgay alınacak biliyoruz.

niye 6-0 yendiğimiz maçta 2 gol attı diye mi? Adam 2 sn düşünmeden pas atamıyor. Oyun zekası belhanda'nın çeyreği dedim o kadar bile değil. Biz gol yollarında etkili olsun diye de almadık diye hatırlıyorum?

6-0 aldigimiz maclarda gol atamayan 10nomuz da var. Hatta 3-0 ken 90.dk da sacma sapan kirmizi yiyen 10nomuz da var hatirlatim. Topu sacma sapan kaptirip gol yediren atak yaptiran 10nomuz da var

Çöp poşetine koyup def etmek gerek gelen ilk teklifte

Gelen ilk teklifte satılmalı, satmayan haindir.

Takımda eli ayağı düzgün 3 topçudan biri. Feghouli Belhanda ve Mariano dışında tekniği sağlam ve özel meziyetlere sahip 1 tane oyuncu yok. Hala yok satın yok def edin. Lan zaten 6 hafta yok. Bakın görün, hakemler falan kayırmazsa kalan 4 hafta da bizim takım maksimum 6 puan alır. Onun bile garantisi yok bana göre.

Takımda satılmayacak futbolcu yok. Bunun gibi aldığı paranın hakkını vermeyenler de gitmeli zaten. O paraya ne futbolcular var ama Albayrak gibi adam öyle futbolcuları tabiki alamaz.

Belhanda satılmamalı en azından sezon sonuna kadar. Bu adama neden bu kadar kızılıyor anlamıyorum. 2 sene önce yerinde Birlo oynuyordu.

Yeminle bıktım artık.

sent via GSC

Varligi nasil dert oluyor futbol fakirleri sizi
Belhanda giderse bu sezonu cöpe atin
Emre onun yerini imkansiz dolduramaz

Geri
Üst Alt