Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.399
- 1.405
- 403
Oynadığında kızıyoruz. Oynamadığın da arıyoruz . Soru net. Devre arasında olası bir teklifte Belhanda yı satmalımıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan futbol takımı düşmanlarla başedecek durumda değil. futbolumuz rezil ötesindeGalatasaray in tek derdi zaten belhanda
Galatasaray Düşmanlarının .........
He Belhanda'nın çeyreği yeteneği olmayan, uğruna 32 gol atan forvet gönderilip takıma ihanet edilerek alınan Emre.Emre sakat olmasaydi belhanda who derdik yine
He Belhanda'nın çeyreği yeteneği olmayan, uğruna 32 gol atan forvet gönderilip takıma ihanet edilerek alınan Emre.
Oynadığı zamanları da gördük, Belhanda nefretinden ne kadar kudursanız da kendisi takımın olmazsa olmazıdır. Ya siz nasıl mod oluyorsunuz bu futbolculara takık hallerinizle?
niye 6-0 yendiğimiz maçta 2 gol attı diye mi? Adam 2 sn düşünmeden pas atamıyor. Oyun zekası belhanda'nın çeyreği dedim o kadar bile değil. Biz gol yollarında etkili olsun diye de almadık diye hatırlıyorum?Pardon sen modlugumu sorguladin diye birakmaliyim.
Ozgur dusuncem ve tekrarliyorum
EMRE DAHA İYİ hele Gol yollarinda
Bunu konusmaliyiz zaten 3 4 salladımi ne hakem kalır ne federasyonŞuan futbol takımı düşmanlarla başedecek durumda değil. futbolumuz rezil ötesinde
niye 6-0 yendiğimiz maçta 2 gol attı diye mi? Adam 2 sn düşünmeden pas atamıyor. Oyun zekası belhanda'nın çeyreği dedim o kadar bile değil. Biz gol yollarında etkili olsun diye de almadık diye hatırlıyorum?