Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.538
- 106.165
- 4.738
operatörler mesaj atmasa hatırlamıyorum bile kendiminkiniZenginlik böyle bir şey işte... Adamlar ayda bir doğum günü kutluyor.
vay babayın bizde hayat diyoruz kendimizinkine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
operatörler mesaj atmasa hatırlamıyorum bile kendiminkiniZenginlik böyle bir şey işte... Adamlar ayda bir doğum günü kutluyor.
#24'ü sana bağlarım, önce #23'ü atlatalımoperatörler mesaj atmasa hatırlamıyorum bile kendiminkini
benim doğum günü bu ay içinde bakalım tutturabilecek misin#24'ü sana bağlarım, önce #23'ü atlatalım![]()
Abin bu ayın 12. gününde 30.yaşından gün alacak. Fikirlerin?operatörler mesaj atmasa hatırlamıyorum bile kendiminkini
18 yaşındaki hallerini bilirim duygulandımAbin bu ayın 12. gününde 30.yaşından gün alacak. Fikirlerin?
Üzerimde ciddi bir baskı hissettim şu an. Konu öznesi @Vasfi Vural 'nin yardımlarıyla tuttururuz bencebenim doğum günü bu ay içinde bakalım tutturabilecek misin
Keramettin ile kaprilerimizi giyip futbol üzerine sohbet ederdik. O zamanlarda da aynıydı. Kendisi haklı çıkmayınca veya bana söz geçiremeyince, beni ihraç ederdi. Heey gidi günler...18 yaşındaki hallerini bilirim duygulandım
Sen daha 30 değil misin ula?Abin bu ayın 12. gününde 30.yaşından gün alacak. Fikirlerin?
Az önce ChatGPT/OpenAI ile yaptığım muhabbet sonucunda sorduğum soruya aldığım cevap;
![]()
Az önce ChatGPT/OpenAI ile yaptığım muhabbet sonucunda sorduğum soruya aldığım cevap;
Ekli dosyayı görüntüle 194808