vasfi vural

Vasflix'e 1 link attım.İndirdiği dosyada Açma notunu eklemiştim :D O da poğaça tarzı olan sanıp mizah yaptığımı düşünmüş ama ünlü kadınların arşiv dosyasını görünce Vasflix'in tepkisi temsili kankslar yav :D

Vasflix'e 1 link attım.İndirdiği dosyada Açma notunu eklemiştim :D O da poğaça tarzı olan sanıp mizah yaptığımı düşünmüş ama ünlü kadınların arşiv dosyasını görünce Vasflix'in tepkisi temsili kankslar yav :D

Abi twitterda soyle hesapalr var ya "sek unluler, turk unlu resimleri, hot celebs" acaba sana ait olan var mi? 😅

Sıkıntılı o işler kanks yav :D Telif işi falan filan oluyo :D Çoğu sayfalar oyuncuların menajerleri tarafından gelen yorumlardan dolayı kapatılmaya çalışlıyo :D
Muradım çınar ağaçlarında 31X zoom yaptığını tüm forum biliyor, emeklerin çok kıymetli, çektiğin fotolara hepimiz bakıp bakıp like atıyoruz, bizim için kendini tehlikeye atıyorsun, gül beklerken dal da gelebilir ama yine de önceliğinde bizleri mutlu etmek var, şeyin ödenmez hakkın 👀😍

Youtube video altı yorumlarında hunharca futbolcularımız hakkında analiz kasan biri diye aklımda kalmış. Karıştırıyor da olabilirim.

Geri
Üst Alt