"Vatanım Sensin" Dizisinden Duygulandıran Fragman!

Tüylerim diken diken oldu izlerken, bu arada 10 Kasım Perşembe günü yayınlanacakmış bu bölüm. Güzel tesadüf.

Muazzam dizi gerçekten annem izlerken denk geldim, izlenilebilir. İçerde miçerde saçmalıkları izleyeceginize bunu izleyin

Efsane dizi şuana kadar.
Eger gecmezlerse aşk meşk işlerine iz bırakacaktır tv tarihine.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konusu da icerde'ye benziyor zaten :)

Muthis bir fragman, bir garip oldu icim izlerken... Bu bolumu izleyecegim ozellikle.
Öyle diye duymustum ben de ama sonucta vatan topraklarının ne zor şartlarda kurtarılmaya calısıldıgının bir kanıtı niteliginde bu dizi.

Bu adam inanılmaz oyuncu cidden. Şu fragman da ağlattı.

Normalde yerli dizi izlemem ama bu diziden ümitliyim. 3. bölüm fragmanı ile ölüm vuruşu yapmışlar zaten. Bir de bu bölümün yayınlanacağı tarih 10 kasım'a denk geliyormuş. Perşembe akşamı ülke genelinde trafolara kedi de girebilir belli olmaz. Bu ülkede her şey olur şaşırmam.

ilk bölümün yarısına bakabilmiştim.bir şey soracağım halit ergenç'in canlandırdığı kumandan niye yunan ordusunda görev yapıyor? dizinin başında çanakkale'de osmanlı ordusunda savaşıyordu adam.

ilk bölümün yarısına bakabilmiştim.bir şey soracağım halit ergenç'in canlandırdığı kumandan niye yunan ordusunda görev yapıyor? dizinin başında çanakkale'de osmanlı ordusunda savaşıyordu adam.
2.bölümün son yarım saatini izlemen lazım. Spoiler vermeyelim şimdi durduk yere :)

Son zamanlar iyi yerli dizi çekiyorlar,

Bu, Içerde, Annem filan

Artik katrilyon aşk dizisi çekmekten vazgeçtiler sanirim

muazzam oyuncular muazzam senaryo.

umarım hiç bozmadan ilerler , mustafa kemali görebilecek miyiz acaba?

bu dizi potansiyel olaran hürremi geçebilir akıllı hareket ederler ve kurtuluş savaşını işlerlerse..

Mustafa kemalin adini duymayi televizyonlarda nasil ozlediysek duygulandik resmen tabi halit ergencin oyunculugu ve ses tonunun da etkisi var.

Dünden beri bi 10 tekrar yaptım herhalde fragmana.
Muazzam.

Tesadufen 2.bolumun tekrarina denk geldim acayip bagladi ve 1.bolumu de netten izledim.Normalde pek dizi izlemem

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözlerim doldu lan. Adam hakkaten biliyor rol kesmeyi.

Ah be paşam erken gittin be çok gereksiz adam var ülkede

Geri
Üst Alt