Vatanım Sensin

Annem izlerken denk geldim İstiklal Marşı sahnesi devrin palyaçolarına inanılmaz bir mesaj olmuştur umarım

Mehmet Akif'in, TBMM'nin verdiği ödül parasını reddetmesi ve o yıl giyecek paltosunun bile olmaması oldukça hüzünlü. Ankara ayazında, tek bir paltoyu arkadaşıyla ortaklaşa kullanırmış. :(

son bölümü kesinlikle izleyin dizinin en iyi 2-3 bölümünden biri olmuş KESİNLİKLE izleyin

Süper bölümdü

Diziyi kaldıran Demirören’e kafam girsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk televizyonlarında izlediğim tek diziydi bugün veda ediyormuş

3.sezon çıkmazdı hikaye bazı kısımlarda boka sardı bence daha iyi uzatmamaları.
Aslında doğru, dizi tadında bitecek gibi duruyor reis. Fragmana baktım da gerçekten sağlam bir veda bizi bekliyor gibi... Umarım böyle yapıtlar Türk dizi sektöründe çoğalır.

Aslında doğru, dizi tadında bitecek gibi duruyor reis. Fragmana baktım da gerçekten sağlam bir veda bizi bekliyor gibi... Umarım böyle yapıtlar Türk dizi sektöründe çoğalır.
Bu sezon Börü'de iyiydi onunda filminin çıkmasını bekliyoruz artık

Bu sezon Börü'de iyiydi onunda filminin çıkmasını bekliyoruz artık
Börü bir projeydi aslında ve oldukça başarılı oldu Börü2'de gelecek diye biliyorum birde Göktürk üçlemesini bekliyorum ben. Alper Çağlar güzel şeyler yapmaya devam edecektir zaten Dağ serisi ile belirli bir kitleye ulaştı, Börü ile de dizi sektöründe başarılı bir iş çıkarttı. Dediğin gibi bekliyoruz reis.

bugün hüzünlü bir veda olacak.

perşembe günleri anlamını yitirecek bir süre için.

Senaristler dizinin içine etmişlerdi zaten bitsin artık.

son szonu izlemedim ama finale bakılır.
Finalde Yunanı denize dökerken yüzümüzde belirecek ifade ;

06fb537b479519f64d327f7858b037d7.jpg

Geri
Üst Alt