Vatanım Sensin

Mustafa Kemal Atatürk olacak mı olmayacak mı? Ona göre izleyeceğim.

Atatürk'ün olduğu yerde diğerleri figüran olur. Gözler hep onu arar bu defa. Dizinin önüne geçebilir. Ben izlemek isterdim ama yapmayacaklar muhtemelen. Sadece mektuplar, bildirilerde geçecek sanırım.

Boylede guzel gidiyor,Ataturkun adinin gecmesi bile yeterli,amasya bildirisinin okundugu sahne cok iyiydi hakikaten.

Bu arada Onur Saylak fevkalade oyunculuk sergiliyor. Şerefsiz rolünün hakkını veriyor.

Kaç dizi de oynuyor la kivanc

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

on numara dizi.

forumda pek rağbet görmemesi ilginç.

mustafa kemal'in arka planda sadece ismen yer alması bence daha cezbedici geliyor , bir oyuncu kullansalar sırf tartışmalardan sataşmalardan dizi yara alır.Hiç gerek yok polemiğe.

ayrıca amasya bildirgesi dağıtılırken farklı etnik gruplarına dil ve giyimlerine özen gösterilmesi çok güzeldi.

dizideki leon karakteri de gelişimi ile beğeni topluyor.

merak ediyorum acaba yunanistan'da da izlenmeye başlamış mıdır bu dizi?

Biraz daha derinliğe ihtiyacı var, farklı karakterler dahil olup konu çeşitliliğini arttırmalı.

{taptap}

Cok iyi dizi.Fakat cok agir gidiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonu baya heyecan vericiydi acaba harcayacaklar mi dedim bir an.

sent by note 7 #fireinthehole

Son bölüm tamamen slow motion eşliğinde duygu istismarı olan dizi. Çok sıktılar bırakma noktasına geldim.

Klasik Turk dizisi kivamina dönmeye basladi, gereksiz acitasyon.Milli mucadele ve tarihi gerceklere daha fazla yer verilmeli.

Eşref Paşa, Mustafa Kemal için kullandığı 'hangi sıfatla' ifadesiyle safını belli etti. Çerkes Ethem gibi olacak akıbeti muhtemelen. Bu arada dizi umarım Çerkes Ethem ve avanesine de yer verir. Okan Yalabık bu rol için biçilmiş kaftan bence. İnceden andırıyor da Çerkes Ethem'i. Selma Ergeç'ten sonra diziye çok iyi renk katar.

Esref serefsizin teki gotunu keserler umarim

Son bolumlere kıyasla iyidi bu bolum,ters kose yaptilar resmen

Geri
Üst Alt