Ve Bruma Milli Takımda!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
Otoriteler tarafından yeni Ronaldo olarak lanse edilen Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, İsrail maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Cristiano Ronaldo'nun yerine Portekiz Milli Takımı'na çağırıldı

fft104mm2563488.jpg

Portekiz Milli Takımı'ndan yapılan resmi açıklamaya göre Portekiz'in İsrail ile 1-1 berabere kaldığı F Grubu maçında Cristiano Ronaldo ile Pepe'nin sarı kart cezalısı durumuna düşmesinin ardından kadroya Galatasaray'lı Bruma ve İnter'li Rolando davet edildi.

Portekiz A Milli Takım formasını giymenin en büyük hayallerinden biri olduğunu söyleyen Bruma, eğer Lüksemburg karşısında forma şansı bulursa hayalini gerçekleştirmiş olacak.

Fanatik

pbento_convocatoria_albania.jpg

A lista de Paulo Bento:

Guarda-redes - Eduardo (D. Zagreb), Rui Patrício (Sporting) e Anthony Lopes (Lyon)

Defesas - João Pereira e Rúben Vezo (Valência), André Almeida (Benfica), Fábio Coentrão e Pepe (Real Madrid), Antunes (Málaga), Ricardo Costa (Al-Sailiya) e Neto (Zenit)

Médios - William Carvalho e Adrien Silva (Sporting), Miguel Veloso (D. Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), João Moutinho (Mónaco), André Gomes (Valência) e Pedro Tiba (SC Braga)

Avançados - Nani (Sporting), Vieirinha (Wolfsburgo), Bruma (Galatasaray), Éder (SC Braga), Ivan Cavaleiro (Corunha) e Ricardo Horta (Málaga)

Clique aqui para ver o dossiê de imprensa do Portugal-Albânia, que inclui os programas das duas seleções

Mapa de internacionalizações

Foto FPF/Francisco Paraíso

Seleção A: convocados para o Portugal-Albânia | FPF

Yedekleri çağırmışlar . Ronaldo , Bruno Alves falan yok .

Ronaldo, Danny, Nani ve Varela'dan sonra bizim oglan geliyor zaten. Gayet normal.

en üstteki haberi okuyun arkadaşlar sarı kart cezalısı diyor Ronaldodan için. Ronaldoylamı kıyaslayak illa.

Hemde daha vitrine çıkmadan as oyuncu olmasını kimse bekleyemez. Yedekten gire gire kendisini gösterecektir zaten. Futbol hep böyleydi

en üstteki haberi okuyun arkadaşlar sarı kart cezalısı diyor Ronaldodan için. Ronaldoylamı kıyaslayak illa.

Hemde daha vitrine çıkmadan as oyuncu olmasını kimse bekleyemez. Yedekten gire gire kendisini gösterecektir zaten. Futbol hep böyleydi

Haberde Lüksemburg maçı yazıyor alttaki kısım Arnavutluk maçının maç kadrosu bu arada :confused: Pepe var Rolando yok.

Ne yalan söyleyeyim Veloso'yu ilk defa sizden duydum . Ronaldo ve Alves'in de sakat olduğunu bilmiyordum . Teşekkürler :)

DK'da seyretmedin mi yav sarı saçlı bi orta saha. 4 numaralıydı. Formasında Miguel yazıyordu ama galiba o yüzden hatırlayamamış olabilirsin :ka25:

Haberde Lüksemburg maçı yazıyor alttaki kısım Arnavutluk maçının maç kadrosu bu arada :confused: Pepe var Rolando yok.

Fanatik haberi yarım saat öncesinin.

diğer kadroyuda federasyonun sitesine girdim karşıma çıkan ilk haber buydu. heralde kadro budur dedim copy and paste yaptım.

tekrardan bakayim ben bi federasyonlarina.

Arnavut kadrosuda bugunun haberiymiş. Kafam bulandı :asd:

Geri
Üst Alt