Ve Hagi yeniden Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Hagi'yle anlaştı

TD Hagi mi? Galatasaray'lılığımdan hiç bu kadar soğuduğumu hatırlamıyorum.

Daum olsa dediğini anlayacağım veya Hagi'nin başarılı olamayacağını düşünüyorum desen ona da lafım yok, muhtemeldir; ama teknik direktör Hagi olunca Galatasaraylılıktan soğumak nasıl oluyor anlamıyoum.

Aynen öyle bu yönetim için kendini feda etme.Gelme sakın.

hagiyle bir şey olacağı yok geçiniz bu sene bitmiştir.Fatih terimi tüm yetkileri devretmemek, adnan sezginin rolünü küçültmemek için red eden polat da bitmiştir bugün.

HAGI bu , borumu?

Hocalığı döneminde de iyidi bence.

Haber gerçek ise bu dönemde kadrolara koyduğunuz musalar cumhurlar , ahmetleri ve berkinleri gerçekten kadroda görebileceksiniz

emrelerde oynayabilir :asd:

Eric Gerets reisi getirsinler. Arda gibi 2-3 adam çıkartır o gençlerden.

Açık ve net söyleyeyim teknik direktörlük bazında ele alacaksak daumun gelmesi hagiden iyidir.

hagiyle bir şey olacağı yok geçiniz bu sene bitmiştir.Fatih terimi tüm yetkileri devretmemek, adnan sezginin rolünü küçültmemek için red eden polat da bitmiştir bugün.

aynen bende senin gibi düşünüyorum.

Bu ayın öncesinde de takip edilmediğin anlamına gelmiyor. Sadece bugünkü mesajların bile yeterli.

Futboldan ben mi anlamıyorum sen mi OFK , Karpaty bunlar gerçek değilmi Elindeki şuanki anadolu kalitesinde olan o zamanki Galatasarayı Hagi 2.yapmıştır.En azından şamp.giderdik önceden Sen bana rijkaard geldiğinden beri Karpaty e ezilmek başarı sayıyorsan bir zamanların galatasarayı uefa ya bile katılamıyorsa futboldan anlayanıda bilmiyorum.

Edit: yanlis topik :D

ben daha çok ergün ve Conceicao ile futbolun kıyısından geçmeyen bir galatasaray hatırlıyorum.

Bazı arkadaşlar futbolun f sinden anlamıyorlar gerçekten.

Birgün dönmeni en çok isteyenlerdenim fakat yanlış zaman Usta. Doğru olmamasını umuyorum.

Nasıl Daum'un gelmesini istersiniz? Ciddi değilsiniz bence bu konuda, makara yapıyorsunuz. İsterse şampiyonlar ligini alalım Daum'la yine istemem

Neyse kalın sağlıcakla Futbol üstadları.

Var mısın iddiaya?

iddiaya gerek yok var olan başarıları yeterli veriler sunuyor.Hagi teknik direktör olarak vasat bir hocadır.

Futbolculuğunda deha olanlar hocalık konusunda pekte parlak bir kariyere sahip olamıyorlar maalesef.

Hagi yüzünden en az 10 milyon çocuk bugün Galatasaraylı oldu be o jenerasyonda yorumlara bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt