Ve Hagi yeniden Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Hagi'yle anlaştı iddiası!

Hagi seni yerler yerler seni ham yapar bu Adnanlar,sallanmadan dur yoksa günah Adnanlardan gider..

Hayrirlisiyla bir imzaladigini gorseydik,ondan sonra karada olum yok ,futbolucu kalitemizi koy takimi yapan cok insani utandiracak.Bu arada hagiyi az taniyorsam mustafa sarp bundan sonra zor forma giyer,saidoya yaptgini onada yapar.Ergun gursoyla az kapismadi onun icin.

hagi gelse ne olur 2012adnan ve istanbulspor adnan huzur verirler mi ki adama.Hiç zannetmiyorum.

Hagi seni yerler yerler seni ham yapar bu Adnanlar,sallanmadan dur yoksa günah Adnanlardan gider..

sakin daha son sözü söylemedik bu yönetimi getirenler kovmasınıda bilir biz hagimize güvenelim sonuna kadar destek floryanın oğlu geri döndü

hagi gelirse dokunamazlar artik secim geliyor son sanslari.

Umarim bu dandik yönetime ragmen bir mucize gerceklestirirsin Hagi. Sana hayir demek mümkün mü? Sen Hagi´sin

ya içime sinen iki hoca lucescu ve hagidir gerisiboş iyinin iyisi hagidir en iyisi lucescudur :D

Hagi kendine yazık etmiş olabilir evet bu berbat yönetimle,ama herkes görsün ki kuruğunu kıstırarak kaçan milletin yanında Hagi korkmadan evet dedi bizim için.

Eğer illa birine zaman verilecekse,sabredilecekse bu yürekli adam içindir.

Şahsen ben inanıyorum takımı toparalayacaktır,ama bu yönetimin gitmesi şart.

Bu bu bu :ka19:

Ulan yönetim sen az degilsin var ya. Hagi´ye ne olursa olsun destek verecegimizi biliyorsunuz degil mi? Siz var ya siz. Ulan

Ben gelmesini istemiyorum Haginin bu bazı futbolcular ve yöntim yüzünden. Gerçekten çok üzülürüm Hagiyide harcarlarsa.

Ulan yönetim sen az degilsin var ya. Hagi´ye ne olursa olsun destek verecegimizi biliyorsunuz degil mi? Siz var ya siz. Ulan

yönetim yine buldu bi can simidi

ama bu işte de bir hayır vardır

zaten haginin başarılı olacağını düşünüyorum

rijkaard varken rahatlardı futbolcular, etliye sütlüye karışmadı ,canlarını hiç sıkmadı futbolcuların ama rahat battı hepsine. Şİmdi hagi gelince teşbihte hata olmaz vuracak bellerine,alacak artistlik hareketlerini ayağının altına peki ne değişecek futbolcular için sadece bahaneleri farklılaşacak kısa bir süre sonra aynı terane devam edecek. Ben artık mustafa sarpın,barışın,aydının,servetin,hakan baltanın üzerinde formamızı görmeye dayanamıyorum.

ah be hagi sende kuklaları oldun bunların...

İnşallah Hagi'de gelmez Tugay'da gelmez yönetim sap gibi kalır ortada...

Hagi insallah oyle bir kontrat yaparki yonetim gondermek isterse 100 defa dusunur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt